Sınav güzergahını kafanızda tamamlayarak o özgüven ile girin sınava yapılacak pek bir hata yok youtube videolarından da taktik alabilirsiniz zaten Trdeki ehliyet sınavı sisteminde hata yapanlara kesinlikle ehliyet verilmemeli daha bu basit parkurları tamamlayamayan insanlara ehliyet verilerek çok büyük bir tehlike oluşmakta birde kaldığı halde parasını verip geçenlere diyecek söz bulamıyorum yanlış anlaşılmak istemem sözüm meclisten dışarı elbette çok iyi kullanıp sınav heyecanından geçemeyen de vardır fakat yine de ben yolumda giderken aynasını kontrol etmeyi dahi bilmeyen birisi yüzünden takla atmak istemiyorum!
Birde araba sınavında hiçbir sorun yoktu fakat motor ehliyetini alırken sınav sonuna doğru anlık yağmur başlamıştı kuru zemin ıslandı,ışıklardan geçerken bir anda kırmızı yandı ve abssiz motor ile ani fren motoru topladım fakat son anda kaydırdığım için kaldığımı düşünüp motoru bırakıp ileride sigara yakmıştım gelip bir sorun olmadığını devam etmemi söylemişlerdi,tüm parkuru güven vererek ve sorunsuz yaptığımdan kaynaklı motoru bıraktığım halde devam ettirdiklerini söylediler,kendinize güvenin insan yapımı basit bir aleti kullandığınızı unutmayın tamamen odaklanıp rahatlıkla geçeceksinizdir başarılar dilerim