Yeni şeyler buluşlara karşı değilim. Fakat insanlar denek değiller. Şimdiye kadar tüm bulunan aşıların hangisi bu kadar kısa sürede oldu tamam denip binlerce milyonlarca insandan enfekte edildi. Hiçbiri en kotu aşının test zamanı bile 10 yıl sürüyor. Birileri cebini dolduracak diye insanların denek olmasını kabul edemem bu düşünceye saygıda duymam. Ben netteki yazılanlardan değil gerçek yasantidan bahsediyorum. Biontech sahipleri bile buna hayır bizim aşıdan kaynaklı değil bile diyemiyorken sizin diretmeniz size birşeyler izah etmemin zor olduğunu gösteriyor. Hatta bir ingiltere kaçış maceralari vardı oldu mu bilmiyorum. Fazla tartışmanın anlamı yok aşıdan sonra kalp sorunu yakayan bir sürü arkadasim dostum oldu. Son zamanlarda artan kalp krizi vakalarida çabası. Tekrar mesaj yazmayacağım ben bilime değil cahilliğe karşıyım. Yani bebeğin yürümesine karşı değilim tabiki yürüsün ama önce emeklemesi lazım emeklemeden direk yürüyemez oldu ki yürürse her defasında düşer bı yerleri kırılır. Ha çok gelişen tıp sektörü adına birşey daha eklemek isterim. Madem bunca zamandır gelişiyor tıp neden kellige bir çare çözüm bulamadi ben cevap vereyim mi size 😁 saç ilaçları losyonlar para para para büyüklerin ceninin dolması gibi. Zamanında ABD'nin bizim okullarda süt tozu dağıtıp bizim doğal sütten bağımlı süte geçmemizi sağlaması gibi. Bunun gibi binlerce örnek var görmek isteyen görür istemeyen hala istediği anlar yaşar. Saygılarımla size saygı duyuyorum ama uzatmanın manası yok illa sohbet son bulacaksa ben haksizim siz haklisiniz diyorum.
Hocam ben görüşlerinize zaten saygılıyım onda problem yok, açık da fikirli bir insanım mesleğimiz gereği zaten sabit fikirli olmam düşünülemez bizde 2x2 her zaman 4 olmuyor.
Kelliğin ilacı kök hücre tedavisi var hocam çözümleri mevcut diye biliyorum tam detaylı bilgim yok tabii. Şuna da yüzde yüz katılıyorum bu arada, tedavisi bulunup rant kapılarının kapanacağı gerekçesiyle insanlık namına sunulmayan çokça hastalık vardır. Bunlardan birinin covid olduğunu düşünmüyorum sadece burada ayrışıyoruz. Haklı haksız meselesi değil fikir çatışmasıdır hocam bu, saygılarımla.