OziyWeb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gerçek yaşantı ile kağıt yaşantısı üzerinden birbirinden çok çok farklı. Pandemi zamanında ülkemizde günde 10 vefat sayısı olduğunda sadece bulunduğum şehirde 15 kişi vefat etmiş oluyordu. Siz burdaki bu bilgilerle bir varsayım yaparsanız yanılırsiniz. Aşı tabiki iyidir ama boylesine önemli bir aşının 6 ay sürede bulunmasi tabiki fayda yerine zararda getirecek. Sinovac aşısı oldu babam biontech olmasını tüm ailemde engeledim. Çünkü aşının mantığına ters biontech yeni nesil mRNA aşısı sinovac öyle fegil zayıf virüs ve savaş kazan antikor üret. Gerek çevrem gerek ben 3 kere her varyantını olduk sadece bazen aferi atarak iyilestik hatta devletin ilk zamanlar verdiği favir tarzı verdiği ilaçları direk çöpe attım. O ilaçlar yüzünden hastanede böbreği iflas edip ölen akrabamda oldu şuan biontech yüzünden daha benimle yaşıt kalp kası sorunu yaşayan akrabamda var. Bu kadar şeyin tesadüf olması imkansız . Malesef ülkemizdeki en ucuz şey insan hayatı o nedenle herşeyi bin kere sorgulamak gerekli. Teşekkür ederim
Hocam lehinize olan bir şeyde tesadüfe yer vermezken, aleyhinize olan şeylerde neden yanılırsınız diyorsunuz? Benim 10 yaşında tanıdığım böbrek hastası, doğuştan şeker hastası, kalp hastası kişiler var, bunların da aşıyla bir ilgisi var o zaman size göre. Kişi sigara içiyor mu, ailede kalp sorunu olan ebeveyn var mı, alkol tüketiyor mu, stresli bir hayatı mı var, bunların bir tanesini bile araştırmadan basmakalıp nasıl argüman üretiyorsunuz ben gerçekten hayret ediyorum. O süreçte biriyle konuştum adam günde 2 paket sigara içiyor, kalbim ağrıyor aşıdan sonra diyor. Güler misin ağlar mısın şaka gibi gerçekten, hâlâ sigara içmesine rağmen hayatta olduğuna şükretmiyor da hemen aşıya yükleniyor.

Ben zaten yeniliğe karşı olduğunuzu söyledim ve bunu siz de ikrar ediyorsunuz. Yeni nesil mRNA aşısına karşısınız anladığım kadarıyla, o yüzden dedim büyük ihtimalle Galileo'yu taşlardınız diye. Siz galiba istiyorsunuz tıp bilimi gelişmesin, yeni buluşlar olmasın, oluyorsa da insan için kullanılmasın. Evde oturalım her şey için gripin içelim galiba sizin için böyle durum, tansiyonumuz da çıksa başımız da ağrısa. Ayrıca "O ilaçlar yüzünden..." diyerek o ilaçların buluşu ve üretilmesi için çalışmış/çalışan onbinlerce insanın kul hakkına giriyorsunuz eğer iddianız doğru değilse ve kanıtlayamıyorsanız. Yapmayın, günahtır.