Geçtiğimiz günlerde o kadar soruna dayanamayıp yemek kartları ile ilgili bu konuyu açmıştım.
https://www.r10.net/off-topic/358330...ail-attim.html Bu şirkete girdiğim günden bu yana mantığa aykırı olan şeyler şu şekilde idi:
- Piyasa altında maaş
- Sigortanın asgari ücretten yatması
- Düşük yemek kartı tutarı ( Yasal olarak şuan 118 TL fakat şirketimizde 58 TL)
- Yetki ve sınırlarda belirsizlik
- Mesai ücreti ödenmemesi
- Diktatörlük yapısında şirket yönetimi çabası,
- Resmi tatillerde çalışma talepleri, (Ücretsiz)
- Servis olup, kafalarına göre servis iptal edip servis sözü vermedik açıklamaları,
- Evden çalışma verip kafalarına göre ofise gelin talepleri,
ve dahası...
Bugün ise:
Yıllık izin kullananların yıllık izinlerini imzalatmak istediler. Ben geçtiğimiz hafta cuma günü sağlık sorunlarımdan dolayı sadece
1 günlük yıllık izin kullandım, hastanede tedavi gördüm ve bundan dolayı rapor da aldım.
Haftada 5 gün çalışıyoruz haftasonları tatil fakat cuma günü kullandığım izni cumartesi dahil olmak üzere 2 günlük kesildiğini, pazartesi günü de raporlu olduğum günün ilk günü olduğu için toplamda
3 gün bir yıllık izin kullanmışım gösterip benden imza istediler. Bende bu ahlaksız teklife göz yummayıp imzamı atmadım. Gerçekten bu şirkette yaşadığım, akıl dışı, mantık dışı, trajikomik olaylar beni bıktı usandırdı. Nefretimi ve kinimi kusmak adına bu konuyu açıyorum.
Bu şirkete girdiğim güne lanet olsun, mümkün olan en kısa sürede işimi değiştireceğim.