Albayraktech adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selamlar, 25 yaşındayım.

13 Yaşımdan itibaren telefonumda çektiğim ekran görüntüsü dahil olmak üzere ses kayıtları, fotoğraf, videoları 3 farklı SSD harddiskte depoluyorum.
Buna herşeyi katabilirsiniz. Alkollü, üzgün, manita avında aklınıza gelebilecek herşey ama herşey.. kamera çekim tuşuna basıldığı görsellerden hiç biri silinmeyerek..

Şuan 2.1 TB Arşiv bulunuyor fiziksel ortamda. Bu serüveni 30 yaşıma kadar ilerletmeyi, bir banka kasasında saklamayı düşünüyorum.
Allah nasip ederse bir çocuğum olurda banada bir şey olursa tüm hayatımı izlesin istiyorum.

Sapıkça, hoş görülmeyen, gururlu orta okulda hocanın kafasına temeşirattığım video bile var anlayacağınız. Aslında çok garipsencek bir olay değil. Her 3 4 ayda bir tüm fotoğrafları bilgisayara indiriyorum. Çok değerli olduğu görüşündeyim.

Sizin buna benzer bir şeyiniz var mı?

“Sapıkça, hoş görülmeyen, gururlu orta okulda hocanın kafasına temeşirattığım video bile var anlayacağınız.”

Çok güzel bir hediye ilk olarak. Bakış açısı tabi ama çocuğunuz yukarıda yazdığınız tarzdaki videolarınızı çocuk yaşta yani aklı ermeye başladığında izlemesi, normal görmeye başlama ihtimali karakterini ve yaşam tarzını etkilemez mi olumsuz manada?

Belirli bir olgunluğa eriştiğinde vereceğiniz bir hediye ise o başka