Türkiye'nin şu an ki şartlarında kimse eşit değil gençler için yapılmalı ne yapılacaksa.
Turkiyenin şuan ki şartları demek.
O zaman 2019 seçimleri öncesi oy kapmak için imar barışı diye boy boy reklamlar döndü tapusuz imara aykırı kaçak göçek ne varsa başvuran tapu aldı yasal oldu.
Şubat ayında maraş depremleri oldu sonuç?
Ne haldeyiz. O binaların Alayı yıkıldı daha yıkılacak ne binalar var kim bilir
Bu ötv muhabbeti tekrar diyorum seçim için bir algı kimseye faydası da olmaz. Kutuplaşma ve ayrımcılıktan öte değil
devlette her vatandaş eşit olmalıdır. Ondan vergi alma bundan al onun vergi borcunu sil bunun silme Yok ben gencim yok ben yaşlıyım yok ben şu partiliyim vsvs bu iş uzar gider ülkemiz geriye düşer.düşüyorda.
Ötv muhabbeti olursa ne olur ben sana yazayım.
Gencin babası gider 5 milyonluk aracı ötvsiz gencin üzerine alır kendisi kullanır sonra bunu her yerde maharetmiş gibi anlatır.
Şey gibi hani dolar çıktı sonra nebati dedi ya kur korumalı hesap o hesap senin benim cebimden çıkıyor ama millet bunu fırsat bilip gidip oralarda para tutuyor. Devletin parası harcanıyor...
Kalıcı çözüm Kalıcı ileriye dönük liderler lazım bu memlekete...
Bu tarz seçim vaatlerine kulak asmayın eşitliği savunun hakkınızı savunurken başkasının hakkına hele ki devlet hakkına girmeyin