Geroxy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle geçmiş olsun. Bence direkt şikayet edin olay burada kalmasın. Bu kansızlıktan başka bir şey değil.
yunusemrefindik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok geçmiş olsun hocam
sezgin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
***EDİT: YAZIP YAZIP SİLİYORUM. NEKADAR KÜFRETSEM AZ. **********

Yazının yarısını okudum mevzuyu ayılktım zaten.

Medicalciler ile yanaşıklı dövüş içindeler, istediği firmadan alacaksın. El altından sümen altından komisyonunu yiyecek.
DomainBRO adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bilgilendirme için teşekkürler geçmiş olsun
angelicmoon adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Allah devletimize zeval vermesin hocam.. Fırsatçılara da fırsat vermesin.
UgurCelik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Allah'ım babanızla beraber tüm hastalarımıza şifalar versin inşAllah.. Çok geçmiş olsun.. Haklı mücadeleniz içinde tebrik ederim sizi. Başkası olsa belki öyleymiş deyip uzatmayacaktı.
Yorum yapıp düşünceleriniz belirten ve geçmiş olsun dileklerini ileten tüm arkadaşlara sonsuz teşekkür ederim Allah razı olsun

İnanılmaz derece de çok sinirliydim kesinlikle işin parasında pulunda değilim ödediğim rakam beni ne batırır ne zengin eder mesele o değil mesele durumu olmayan adam ne yapacak ? asgari ücret ile çalışan adam o rakamları nasıl ödeyip hastasına bakacak abi ben buna sinirleniyorum ve işin daha da takipçisi olacağım Sağlık bakanlığına dahi konuyu ileteceğim bunu özel hastane yapsa anlarım ama devletin hastanesi bunu yapıyor arkadaşlar

Bizim devletimiz hastasına destek veriyor bakın çok basit bir örnek veriyorum

Şu gördüğünüz içecek marketlerde satılıyor 21 ₺ adeti bunun nestle markası olan var ve para ile alamıyorsunuz bulamazsınız hiçbir şekilde devlet bundan her ay 4 koli yazıyor bir kolide 24 adet var diye biliyorum koli başına maaliyeti 504 ₺ ve bana 4 koli veriyor neden hasta bu tarz durumda kilo kaybedebilir veya yeme iştahı olmayabilir besin takviyesi olsun diye bunu veriyor bildiğiniz çikolatalı süt bu şimdi devlet bunu dahi hesap ediyor ve 1 kuruş para almadan hastaya sunuyor

Daha fazla birşey demek istemiyorum arkadaşlar siz beni anladınız tek isteğim sizden şu bu tarz konularda hakkınızı sonuna kadar savunun devletimiz bize destek veriyorsa bundan en iyi şekilde yararlanmalıyız. Bu tarz iki kişi para kazanıcak diye hakkınızı kimseye yedirmeyin.