Endy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yaşın genç. Hereksin hayatında olur öyle dönemler.

Asılmaya devam
Hocam iste asılacak bir sektör bulamıyorum.
SeripoSoft adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ben de senin yaşında insanlara böyle şeyler anlatınca diyorlardı ki daha yaşın çok küçük. Önüne daha ne fırsatlar çıkacak. O zamanlar inanmıyorsun önüne ne fırsatlar çıkacağına ama hayat öyle bir akıyor ki seni tutup belki de başka bir ülkeye bırakıyor. Moral ve motivasyonumuzun düşük olduğu bazı dönemler olabilir bu yaşın kaç olursa olsun geçerli bir durum. Sirkelenip yeni yollar, kendini eğitebileceğin yeni alanlar ve fırsatlar kollamalısın
Değerli yorumunuz için teşekkür ederim hocam, öyle yapmak istiyorum ve o yüzden çabalıyorum ama sürekli olarak çabalarım boşa gidiyor.
FrknYLMZ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İlk tavsiyem spor olacaktır. İlla spor salonuna yazıl demiyorum. İki demir çubuk olan bir parkta bile spor yapabilirsin. Evine iki adet ayarlanabilir dumbell alabilirsin. Zaten spora başlar ve araştırmalarını yaparsan beslenmende düzene girecektir.
Sonraki önerim pes etmeden kazanç oluşturmaya devam edin. O sektörde herhangi bir gelecek görmüyorsan farklı sektörlere yönelebilirsin. Ancak motivasynunu her zaman en üst düzeyde tutmanı öneririm. Hayatta başarılar dilerim.
Aktif olarak spor salonuna gidiyorum hocam ama düzensiz bir şekilde, ne yemek programına ne de haftalık programa uymuyorum. kazanç oluşturmaya korkuyorum desem yeridir. kazanç oluşturmam için zamanımın olması lazım zamanımda gün içinde olmuyor denilecek kadar az, günde 10 saat çalışıyorum. İşi gücü bırakıp bir sektör arasam diyorum ama ya yapamazsam? korkusu var içimde.