Merhabalar, bugün sizlere çok kısa sürede başımdan geçen olayları anlatmak istiyorum. Geçen senenin sonundan önce çok kötü bir hayatım vardı. Yaşım küçük ama sorunlarım çoktu, sene sonuna doğru kendime çok güzel bir kazanç yöntemi buldum. Çok az bir uğraşla çok güzel paralar kazanıyordum. Moral motivasyonum zirvedeydi, kazandıkça daha mutlu oluyordum mutlu oldukça daha çok kazanıyordum. Daha önceki konularıma bakabilirsiniz, genellikle çoğu para lazım gibisinden. Para kazanmak hoşuma gidiyordu fakat sadece sabahları kısa bir süre kazanıp sonrasında parayı yiyordum. 16 yaşımda kendi kiraladığım araba kendi kiraladığım şoför ile geziyordum. En iyi dönemlerimi yaşadım ve en büyük hatamı yapıp hiç bir şeye yatırım yapmadım. Sürekli dedim ki şuan biraz eğleneyim ileride illa yatırım yaparım.

Tabii ki de olmadı, kazançlarım gitgide düşmeye ve en sonunda kaybolmaya başladı. Bu moralimi çok kötü etkilemişti hayattan soğumuştum resmen. Depremde Gaziantep'teydim, deprem olurken dedim hani tamam buraya kadarmış hayatım diye düşündüm. Çok şükür ki evimize de yakınlarımıza da bir şey olmadı. Deprem de üstüne gelince moralim sıfırlanmıştı, hiç bir şeyden zevk alamıyordum. Geçen ayın sonunda asgari ücretin biraz üstünü veren bir kafeye girdim. Girdiğim ilk hafta babama kredi çektirip motor aldım. Belki beni tekrardan mutlu eder diye düşünmüştüm. Öyle de oldu ama sadece kısa bir süre, sonrasında motorun yüzüne bakmamaya başladım. Oysa ki şu hayatta en sevdiğim şey güzel bir motosiklet sürmekti. Şuanda her ay kredinin yarısını ben yarısını babam ödüyor ve bitiyor. Hayatımı tekrardan düzene sokmak istiyorum fakat nasıl yapacağımı bilmiyorum. Büyüklerimden rica ediyorum bana bir yol gösterin.

Hangi konuda açacağımı bilmediğim için Off-Topic'de açtım umarım sorun olmaz.