Tebrikler hocam. Anahtar kelime analizini nasıl yapıyorsunuz? Şuan 20 içerikle news kaydı aldım fakat henüz 1 tane yazım index almış. Üstelik ChatGPT yazılımı makalelerde değil. Hızlı index aldırma konusunda önerileriniz varsa dinlemek isterim.
Google Index API ve News Kaydı hızlı ve sağlıklı index için yeterli oluyor.
Anahtar kelime analizi için tek amaç güdüyorum: Aranma hacmi 500 - 2K arası olsun ve bu anahtar kelime ile ilgili sağlıklı bilgi veren olmamış olsun yada com.xy com.tr com.pl olsun içerikleri giren.
Nasıl oluyorsa onların üstüne çıkıyorum direkt.
Mesela bir anahtar kelime var ilk sayfada 3. sıradayım dünya genelinde ancak 4. sırada direkt .edu domaine sahip ve içeriği Haziran 2014'te paylaşmış bir site var.
Taze ve güncel bilgi olmayan içerikler bence çok büyük avantaj bizim için.
yok ben onu yapmadım. açıkçası etki edeceğini de düşünmüyorum. ama belli de olmaz tabi. sonuçta tüm yazdığımız yazıları o dakika yazmıyoruz ki son dakika haberi tarzı sitelerde anlık haber girişleri oluyor. ama yüksek hit alıyor sitesine göre tabi. bir önceki günden makaleleri hazırladığım için arka arkaya giriş yapıyordum.
Google senin içeriği paylaştığın saati alıyor evet büyük ve kendini kanıtlamış siteler için bu geçerli olmayabilir ama 15 gün önce kurulmuş Adsense'e yeni başvurmuş bir site için geçerli değil bence