Öncelikle durumu şu şekilde özet geçeyim bu arkadaş, daha önceden @onurbayi; adlı kullanıcının hesabını çalıp beni ve @nekreyazar34; hocamı dolandırdı. Savcılığa suç duyurusunda bulundum. Onur hocam ikimizin de mağduriyetini kendisi giderdi. Onur hocam şikayet dosyasına koymam için bana bir numara iletti ve orada Karizma İletişim yazıyor. D*landırıcı olan kişinin +90 ve+90 850'li iki adet numarası da elimizde bulunmakta, Açık adresini whatsapp üzerine girmiş fakat doğru mu değil mi o konuda pek bilgi sahibi değilim. Bu kişiye ait elinizde kanıt vs varsa bana atabilirseniz şikayet dosyasına eklenmesi için avukat ile konuşacağım. Şahsın, 2. d*landırıcılık vakasında da Karizma İletişim adında bir instagram sayfası olduğunu tespit ettim fakat bu hesabı da çalmış olabilir o konuda da pek bir bilgim yok. Yapacağınız ticaretlerde birisi ininal aracılığıyla ödeme istiyorsa ve açıklama kısmına numara yazdırıyorsa bu kişiye para göndermeyin. R10 ismiyle para göndereceğiniz kişinin iban bilgilerinin aynı olmasına dikkat edin.

Bahsetmiş olduğum 2.d*landırıcılık vakası
Hesabı çalınan arkadaş rahatsızlık duyduğu için konu linki silinmiştir.

(Etiketlemiş olduğum kişiler rahatsızlık duyduğunu belirtirse etiketlerini kaldırabilirim, Size sormadan konu açtığım için özür dilerim.)