Benimde bu konuda sorum olduğu için araya girmek istedim.
"Erkek Ayakkabı Modelleri ve Fiyatları - site ismi" yapmanızı öneririm.
Örnek olarak benimde başlığım bu şekilde ve URL erkek-ayakkabi olarak ayarlı. (Önceki sorularımda bahsetmiştim) Sorun şu ki erkek ayakkabı aratmasında sıralama iyiyken erkek ayakkabı modelleri, erkek ayakkabı fiyatları nda çok gerilerde. Her şeyi düşündüm, inceledim aklıma gelen tek şey bu kelimeler URL de yer almadığı için sıralamada geride kaldığı oldu. Bu düşüncem doğru mu? Doğruysa -tabii ayakkabı örneği blog için doğru bir örnek değil ama- blog sitesinde her bir sorgu için ayrı yazı paylaşmak daha iyi olmaz mı? Vallahi 5000 kelimelik güzel içerikler oluşturuyorum içinde 40 alt başlık var ama sıralamalarda çok geride ve moralim bozuluyor. Hepsini de url ye eklemek mümkün değil. Her alt başlığı ayrı yazı olarak paylaşırsam URL eşleşmesi tam olacağı için daha iyi sıralama alırım diye düşünüyorum. Ayrıca 1-2 haftada 1 tane 5k kelimelik makale paylaşmaktansa günde 2-3 tane daha kısa paylaşırım ve site güncelliğini kaybetmez. Güncellik olayını da yeri gelmişken sormuş olayım (: Sonuçta yeni site.. aktifliği çok olursa otorite kazanması da daha hızlı olur, ortalama konu yükselir vb diye düşünüyorum. İnşallah bu mesajım son olur, başlığı işgal edip duruyorum