DÜNYADA EŞİ BENZERİ YOK Google Ads Reklamları Eğitimi (LEGAL)
Birebir
Uygulamalı
Online (Zoom)
10 Saat
+2 Saat Danışmanlık (Ücretsiz)
Eğitim Kaydı (Ders sonunda video kayıtları mail adresinize iletilir.)
Sıfırdan İleri Düzeye (Temel bilgi sahipleri, profesyonel reklamcılık öğrenecek.)
Eğitim sonrası soru-cevap için WhatsApp destek
Eğitimde neler olacak? - Google Ads
- Google Search Console
- Google Analytics
- Google Tag Manager
- Google Merchant Center
- Dönüşüm, Dönüşüm Takip Kurulumu
- E-ticaret Takip Kurulumu
- Arama Ağı Reklamları
- Görüntülü Banner Reklamlar
- Youtube Reklamları
- Google Maps - Harita Reklamları
- Google Alışveriş Reklamları
- Maksimum Performans Reklamları
- REKLAM SIRALAMASINDA 1.SIRADA NASIL OLURUM?
- SAHTE TIKLAMALARI %75 NASIL DÜŞÜRÜLÜR - ENGELLENİR?
- DOĞRU ZAMANDA, DOĞRU KİŞİYE, DOĞRU REKLAM NASIL YAPILIR?
- LEAD GENERATION - FORM TOPLAMA DÖNÜŞÜMLERİ NASIL ARTTIRILIR?
- RAKİPTEN %50 DAHA AZ MALİYETLE 1. SIRADA NASIL OLURUM?
- REKLAM MALİYETLERİMİ %50 NASIL DÜŞÜRÜRÜM?
- SATIŞLARIMI NASIL ARTTIRABİLİRİM?
- CİROMU NASIL ARTTIRABİLİRİM?
- ROAS SEVİYELERİMİ NASIL YÜKSELTEBİLİRİM?
- GOOGLE REKLAMLARI MÜŞTERİ YÖNETİMİ
A DAN Z YE EKSİKSİZ TAM DONANIMLI BİR EĞİTİM, GEREKSİZ BİLGİ İLE VAKİT KAYBETMEYECEKSİNİZ. SADECE NOKTA ATIŞI YAPILAN BİLGİLER, İPUÇLARI, TAKTİKLER, STRATEJİLERİ BİREBİR
ÖĞRETİYORUM. 67+ ÖĞRENCİ EĞİTİMİ ALARAK, MARKETING MANAGER OLDU, KENDİ AJANSINI KURDU, ÖZEL DANIŞMAN OLDU, KENDİ FİRMASINI BÜYÜTTÜ, ŞİRKET SAYISINI ARTTIRDI..
SIRADAKİ BAŞARI HİKAYESİ SENİN OLSUN.
Ek bilgi:
Eğitim randevu şeklinde, günde 2 saat 10 dk arayla yapılmaktadır.
İster 1 hafta içinde bitir, ister 1 ay içinde bitir. (2-3 gün ara vererek yapılan eğitimlerin daha verimli olduğu gözlemlenmiştir.)
Eğitim ücreti ödenmeyen randevular geçersiz sayılır, ödemesi gerçekleşen randevular konfirme edilir.
Ödemesi gerçekleşen kişinin eğitimi randevu müsaitliğine göre başlangıç tarihi verilir.
Öğretmeden bırakmıyorum. Bundan dolayı eğitim esnasında aklınıza takılan konuları gerekirse tekrar tekrar anlatıyorum, şüpheniz olmasın. Kimler kimler öğrendi.. 
İletişim: bilgi@ismailgokcek.com | PM
Ocak 2023 kontenjanı: DOLDU Şubat 2023 kontenjanı: DOLDU Mayıs 2023 kontenjanı: DOLDU Haziran 2023 kontenjanı: DOLDU Temmuz 2023 kontenjanı: DOLDU Ağustos 2023 kontenjanı: DOLDU Eylül 2023 kontenjanı: DOLDU Ekim 2023 kontenjan DOLDU Kasım 2023 kontenjan DOLDU Aralık 2023 kontenjan DOLDU Ocak 2024 kontenjanı: DOLDU Şubat 2024 kontenjanı: DOLDU Eğitim hizmetine ara verilmiştir. İlginiz için teşekkür ederim.