Hopeless adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu çeşit içeriklere de taban fiyat belirlenirse, bence harika olur.
Desteğiniz için teşekkür ederim

Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yapay zeka makalelerine alt limit gelirse kimse konu açamaz hocam
Kullanıcı birkaç tl vermek yerine chatgpt ye kendi yazdırır. Bizim hizmetlerimiz bot kategorisinde. Taban fiyat geldiği anda tüm makale bot konuları işlevsiz kalacaktır. Makalevar moderatörümüze de danışmıştım. Bot olduğu sürece taban fiyatı yoktur demişti.
Hocam haklılık payınızı kabul ediyorum ancak öyle ilanlar görüyorum ki, yapay zekaya yazdırılacak diye taban fiyat konu açılıyor. aynı kategoriye başka bir adam da el yazımı görsel eklenip siteye girilecek diye taban fiyat konusu açıyor ben biraz el emeğime düşkün bir kişi olarak rahatsız oldum sadece bu durumdan Veya en azından taban fiyat uygulamasının el yazımı için geçerli olduğu gibi bir güncelleme yararlı olur gibi düşünüyorum.

MakaleVar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba, sorunuz güzel : )

Yapay zeka ile bot, program vb. satışları için zaten kısıtlama yok.

Fakat buradaki nüansı anlamanız gerekiyor; yapay zeka gerçek zekaya bir alternatif değil, farklı amaçlar için geliştirilen bir sistem. Dolayısıyla gerçek yazarların hakkının korunması, bu işi gerçekten emeğini vererek yapanların mağdur olmaması gerekiyor.

Ayrıca yapay zeka programları saniyeler içinde kelime sayısı açısından yüksek hacimler üretebilir. Bu mantıkla bir kişi yapay zeka üzerinden çok kısa sürede tüm kategorinin ihtiyacını da öyle veya böyle karşılayabilir.

Bu durum gittikçe makale yazarlarının kategoriden uzaklaşmasına, gerçek SEO uyumlu, okunurluğu yüksek içerik arayan alıcıların da yine aynı şekilde aradıklarını bulamamalarına yol açar.

Dolayısıyla yapay zeka ile içerik yazdırıp bunu satmak herhangi bir "emek" içermiyor. Eğer kişi bununla ilgili bot, program vb. yaptıysa zaten ilgili kategoriler üzerinden satışını yapıyor.

İçerik yazarlarının da hakkının gözetilmesi gerekiyor.

Ayrıca yapay zeka ile yazılan makaleleri herkes anlayamaz, bu da yapay zeka ile yazıldığını iddia ederek daha düşük fiyatlardan alıcı bulmaya yol açabilir. Bu yüzden tek taban fiyat üzerinden değerlendirme yapılıyor.
Değerli dönüşünüz için çok teşekkür ederim öncelikle. Evet buradaki kaygımın "emek" olduğunu anlayacağınızı umuyordum, nitekim öyle de oldu En azından taban fiyat uygulamasının yapay zekayı kapsamadığı gibi bir güncelleme eklenebilir türünde bir değişiklik düşünüyordum. Umarım herkes hakkını alır ve kimse hakkından fazlasını almaz

Yeniceri adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu konuda bir belirsizlik olduğunun farkındayız. Bunun üzerine bir çalışma yapılıyor. Çok yakında bununla alakalı birkaç madde eklenecek kurallara. Size tavsiyem, yapay zeka ile makale yazıp yazmadığınızı ya da yapay zeka tarafından yazılan bir makale isteyip istemediğinizi konularınızda açıkça belirtin. Kurallar açıklanana kadar kimsenin hakkı kimseye geçmemiş olur.
Konuya ilginiz için çok teşekkür ederim Ben yapay zekaya karşıt bir yazarım. İnsan bilgisi, deneyimi ve emeğinin yapay zeka ile kıyaslanamayacağını düşünenlerdenim. Bu yüzden de insan emeğinin karşılığının bir program ile aynı olmasını kabullenemiyor @MakaleVar; hocamız zaten az evvel bu tarz uygulamaların taban fiyata dahil olmadığını belirtti, bu sevindirici. Ama zannediyorum pek çok kimsenin bundan haberi yok Yeni kurallarınızı dört gözle bekliyoruz. İyi çalışmalar, şimdiden iyi bayramlar dilerim