3 gün önce 11 aylık ilişkim bitti.
Bugün tüm 11 ayı kapsayan çok uzun bir mesaj gönderdim aramızı düzeltmek amacıyla daha mesajı görmedi. Annem ile tanışıyordu annem çok seviyordu kız kardeşime bir şapka, toka vs. alınca hemen kız arkadaşıma da alıyordu. Çok güzel şeyler yaşamıştık benim kendimi tanımamda çok yardımcı olmuştu bana, beni geliştiriyordu her geçen gün, annem gibi davranıyordu o yanımdayken gözlerimin içi parıldıyordu. Ayrılık konusu ise elde tutulacak bir konu yok ortada ara sıra küçük küçük anlaşamamazlık oluyordu zamanında bu sebepten ara vermiştik fakat düzelttik. Şimdi tamamen ayrı kalmak istediğini belirtti, ayrılığın konusu dediğim gibi elde tutulur bir şey değil küçük küçük anlaşamamazlıklar ve sonucunda büyümesi. Böyle konularda çok aceleci davranıyorum sürekli mesaj atıp olayı düzeltmeye çalışıyorum. Yaşım henüz 17 biliyorum daha yolun başı ama onca yaşanmışlığın bitmesine üzülüyorum. Sizce ne yapmalıyım?
Dertleşecek, sohbet edecek birilerine ihtiyacım var.
Dostum selam, bundan üç ay önce duygusal boşluktayken hayatıma birisi girdi. Vakit kısaydı ama baya bağlanmıştım. Sonra ortada hiçbir problem yokken, bırakıp gitti. Elbette ilişkiler biticidir ama insan bazen bir neden arıyor. Bütün işini gücünü bırakıp, tüm ilgini adadığın kişi; tüm kalbinle sevdiğin kişi gidince ister istemez boğazına bir yumru oturuyor. Devam etmekten başka bir çare yok. Uzun uzun yazdım, çok uzun yazdım ve tek cevabı herkesin bir gün yaşayacağı basit bir ayrılığı bu kadar abartmana şaşırdım oldu. Ben de çok şaşırdım, zira benim tanıdığım insan asla böyle bir şey yapmazdı. Hayat zor, önümüze bakmamız gerek. Bugün bir hafta oldu, halen doğrulamadım. Tek motivasyonum işime gücüme geri dönmek. Umarım kısa zamanda atlatılırsın. Tanımasam da, aynı durumu yaşamış biri olarak yalnız olmadığını, sevildiğini bil. Canına tak ederse mesaj atabilirsin.