Merhabalar, umarım hepinizi iyisinizdir. İyi değilseniz de iyi olmak için milyon sebebimiz var aslında.
Malumunuz bazı siteler çok hızlı index almak istiyor ve bunun için bir çok farklı yöntem denemektedir. Bunlardan bir tanesi de indexleme servislerini kullanmak fastindexer vs. Şimdi bunların bir çoğunun mantığı şu arkadaşlar. Bu tarz sistemler bir ağ kuruyor bu ağların içerisinde hızlı index alan sosyal imleme, forum v.s siteler bulunuyor ve emin olun çoğusu çöp. Siz sitenizi indexletmek isterken aslında sitenize spam backlink de almış oluyorsunuz. Nadir de olsa farklı yöntemle çalışanlar var ama bir çoğu bu mantıkla çalışmaktadır. Bu sistemleri sadece aldığınız paravan backlinkleri indeksletmek için kullanabilirsiniz.
Bugün bir arkadaş ile konuşurken ona anlattım mantığı sizlere de anlatmasam içimde kalırdı.

İkinci husus ise bizzat deneyimlediğim şey ise Google gibi getir ( eski adı ) yapılan işlemlerde bazen index hızı daha iyi oluyor, site sıralamaya giriyor ama bir bakıyorsunuz bir kaç gün sonra kayboluyor. Bu yüzden ben bu sisteminde kullanılmasını tavsiye etmiyorum. Bırakın arama motoru örümcekleri ne zaman gelirse o zaman tam tarama yapıp gitsinler. Bunun yerine Google publisheri kullanabilirsiniz. Örnek:
https://www.r10.net/google-optimizas...r-musunuz.html