Arkadaşlar sonunda blue aboneliğim onaylandı. Amerikadan bir arkadaş sağolsun hesabını vermişti not avaible yazıyordu ama 1 haftadır hesapta geziyordum
@TurkishMethods; hocamın önerdiği dedicated ip ile giriş yapmıştım. Bugün post ve story paylaşımı ile avaible aldım. Yaklaşık yarım saatte hesabım onaylandı. Bu arada bu süreçte forumda çok fazla çalıntı hesap satan kişiler var dikkat edin. İstedikleri miktarlar çok fazla hakkının çok fazlası paranızı kaptırmayın. Method felan yok anlayacağınız. Metanın aktif olduğu ülkeden eski bir hesap alıp meta butonu varsa iyi bir vpn ile işi çözebilirsiniz. Not: ( ticaret puanı olmayıp konulara isteyen pm yazanlara asla itibar etmeyin ). Konuda yardımları için herkese teşekkür ederim benim blue aboneliği alma sebebim ticaret değildir sadece şahsi kullanımdır.
Hocam ben Hotspot Shield premium kullanıyorum konum Los Angles, CA yaklaşık 2 haftadır. Ama sanırım o shared ip oalrak geçiyor vpn olduğu için. Dedicateds IP den kastınız: O lokasyonda bir server alıp vpn kurarak yapmakmı yoksa varma ıdedicateds ip li vpn hizmeti yada direkt ip adresi satan bir yer ?