"şu ufacık optimizasyon" bu mu iddaalı başlık? ufacık derken neyi abarttım? güldürüyorsun hocam gerçekten
pagespeed eleştirinin de içinin boş olduğunu anlamana sevindim. bir konuda uzman olduğum savım varsa o da sizin gibi gelişigüzel varsayımlar yapmadığımdandır.
diğer yandan hız optimizasyonun en paylaşımcı kişisiyken zirvede bıraktım sizin gibiler sayesinde
herşeyin en iyisini bildiğini sananlarla birşey paylaşılmaz bunu yine gördüm. biriniz de bu paylaşımları yapsın da bizde bi bakak ya bilmediğimiz neler varmış. ama sadece o öyle değil böyleciler dolu bu forumda
gönderdiğin kaynakları inanmayacağını biliyorum ama "ilk defa" gördüm. ben kendi gözlemlerimle keşfettim bunu ve bilmeyen birçok arkadaş varmış onlarda faydalandı.
şimdi soruyorum başlığımın neresi iddaalı? bunu cidden merak ediyorum
Hocam forumda sürekli hız optimizasyonunun en iyilerindenim, uzmanlık alanım bu, eğitimini dahi veriyorum vb gibi savlarınız var. Bunu açıklayan bilgi kırıntısı çok yerde var, optimizasyon yapıyor olup bunu bilmemenin mantıklı olduğunu düşünmediğimden clickbait başlık attığınızı öne sürüyorum bende. Şimdiye kadar açtığınız konulardan yararlandığım bilgiler oldu ama bu kadar iddialı bir başlık atıp konunun içinin boş olması durumu ne kadar doğru?
Örnek olarak iki bağlantı ekliyorum konuyla ilgili ilk gözüme çarpan, incelemek için vakit ayırmak istemezsen diye ilgili yerin ekran görüntüsünü de bırakıyorum.
Google Developers -
Cloudways Pagespeed' le ilgili uyarı konusuna gelecek olursak evet orada hatalı bilgi vermişim, araç kendisi linkin sonuna / ekliyor, www yönlendirmesinde çıkan uyarıyla karıştırdım.