Selamlar, lise çağlarındayız. Hani o herkesin reseller alıp hosting firma sahibi ünvanıyla takıldığı dönemler! Tabi bu kervana biz de katıldık. Arkadaşla bir alan adı ve reseller aldıktan sonra işi tamamen kurumsallaştırma adına kartvizit bastırmaya karar verdik.

Neyse ; bir gün okuldan kaçıp matbaaya gittik. Matbaa sahibi yaşlı bir adam, işte anlatıyoruz şöyle böyle falan diye. Adam bir anda size logo yerine "LUGO" da yaparız dedi. Ben de kendimi tutamadım. Böyle zamanlarda maalesef bazen çok zorlanıyorum. Öyle şiveli söyleyince bende gülmeye başladım, arkadaşın gülmemek için kızardığını görünce daha çok gülmeye başladım. Neyse ki adam arka tarafa örnek kartvizit getirmeye gitti.

Ama ben hala gülmeye devam ediyorum. O anda başka bir personel geldi. Ben de ayıp olmasın diye (çok olmadı ya) konuyu değiştirmek istedim. Masaüstünde duran bir kartviziti elime alarak direkt, sesli olarak direkt "salağa bak ya mailini nasıl yazmış" dedim. Maksat ona gülüyorum sansınlar diye. Oradaki personel, o kartın az önce güldüğüm matbaa sahibine ait olduğunu söylemez mi? Tam sıvamış odum.

Eyvah eyvah ...