RauL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
devamlı mesaj atarsan boğarsın kızı atma o sana atsın. dönmuyormu yaşın daha 17 sana kızmı yok. zaten bak seni açmış kendini tanımışsın hadi bakalım yolun açık olsun
Saolasın hocam
Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Siz kovaladıkça, peşinden koşup mesajlar attıkça sizden soğuyacak. Bu mesajımı hatırlayacaksınız. Zaten gözle görülür sebep yoksa başka şeyler vardır. Bu şekilde üstüne giderseniz çok daha hızlı bitirirsiniz her şeyi.
11 ay geçmiş aradan bir anda bitmesini kabullenemiyorum hocam bu sabah mesajlar attım hata mı yaptım iyi mi yaptım bilmiyorum ama daha fazla yazmayacağım
kalitelihostorg adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yaşınız genç. O yaşlarda ciddi düşünmüyordur. Annen hediye falan derken İş biraz ciddiyete kaymaya başlayınca kaçmıştır olan bu. Sebep yok diyorsun.
Hocam sorun şu ki annemle tanışmayı kendisi istedi, ablaları ile tanıştırdı yani aslında daha çok ciddiye bindiren oydu...
ibrhmatysn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yaktım senin yerine bir dal
Eyvallah hocam
Netkreatif adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Küçük sebepler için hayatından çıkıp giden insan seni sevmemiştir. Seven insan sevdiğini her türlü sever. Seven insan o küçük sebepleri ayrılarak değil konuşarak çözer. Çözemiyorsanız o ayrı konu çözümsüzlüğün olduğu yerde ilişkide olmaz zaten.
O yüzden boşuna uğraşma giden gitmiştir, gittiği gibi bitmiştir her şey.

Gün yeni insanlarla tanışma günüdür, geçmişi unutma günüdür
Daha önce çok şey yaşayıp çözdük fakat ayrılığa bağlanmadı umarım bu da çözülür ama sıkıntılı gözüküyor