Enes65532 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yaşım 21 bende senin gibi oluyorum hep düzeltmek istediğimiz için düzelmiyor. Ne yaziki Türkiye'de böyle bu olaylar sen onun annesinin babasının yapmadığı şeyleri yapıyorsun. Karşılığında koca bir hiç elde tutulmayacak bir şey kazanıyorsun çok üzücü bir durum. Bende aynı şeyleri yaşadım yaşım boyunca kadın milletinden yüzümüz gülmeyince. İstediği kadar kadın yazsın sana yada mejas atsın bir kere zarar görünce hepsinin yapacağın düşünüyorsun.
Bugün sabah gerçekten o kadar düşünüp uzun uzun satırlar ile mesaj attım ki okusanız... mesajdan sonraki tepkisine göre davranacağım
Mavira adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
daha iyisi bulunur hocam. zamanı gelir hatırlamazsın bile. ona karşı duygun 0lanır.

belki de başkasına daha iyi duygular besliyceksin.
Başkası bulunur zaten hocam o dert değil ama bilmiyorum gerçekten annemden farksızdı benim için
ruzgarozis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
'sen kanuni'nin hikayesin biliyor musun? bütün dünyayı ele geçiriyordu bu adam. ele geçiriyordu hürrem sultan çıktı karşısına. bak gene kadın. sen şeyi biliyor musun truvalı helen'i? truvalı helen yüzünden koskoca truva savaşı çıktı. koskoca devletler birbirine girdi. insanlar öldü! geberdi! açlıktan kırıldı! soğukta savaştı. bak gene kadın! gene kadın! hun imparatorluğu bölündü! gene kadın. çekoslovakya dağıldı yaa! çekoslovakya gitti yaa! gene kadın gene kadın yaa! sen tek başına ne yapıcaksın. tek tabanca ne yapıcaksın. çekeslovakya diyorum artık ya.

Celal ile cerenden alıntı
AAh kadınlar