Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
merhaba nasıl ve neye dayanarak böyle ihtimal hesaplaması yaptınız hocam?

daha önce tam olarak bunu açıklayan bir bilgi kırıntısı var mı herhangi bir yerde?
ayrıca pagespeed buna yönlendirme uyarısı vermez. varsayımsal konuşmadan önce bir test yap hocam istersen

pagespeedden yönlendirme uyarısı almak için farklı sayfalar arası veya domain ön eki (https) yönlendirmesi yapılması gerekir.
aynı sayfa yönlendirmesi tespit edilemez. asıl saçma olan sizin kendinizden emin ama bir o kadar boş söylemleriniz hocam yanlış anlamayın. iyi forumlar.
Hocam forumda sürekli hız optimizasyonunun en iyilerindenim, uzmanlık alanım bu, eğitimini dahi veriyorum vb gibi savlarınız var. Bunu açıklayan bilgi kırıntısı çok yerde var, optimizasyon yapıyor olup bunu bilmemenin mantıklı olduğunu düşünmediğimden clickbait başlık attığınızı öne sürüyorum bende. Şimdiye kadar açtığınız konulardan yararlandığım bilgiler oldu ama bu kadar iddialı bir başlık atıp konunun içinin boş olması durumu ne kadar doğru?

Örnek olarak iki bağlantı ekliyorum konuyla ilgili ilk gözüme çarpan, incelemek için vakit ayırmak istemezsen diye ilgili yerin ekran görüntüsünü de bırakıyorum.
Google Developers - Cloudways

Pagespeed' le ilgili uyarı konusuna gelecek olursak evet orada hatalı bilgi vermişim, araç kendisi linkin sonuna / ekliyor, www yönlendirmesinde çıkan uyarıyla karıştırdım.