AnaBayin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Allah yardımcın olsun üstad. Çok ağır durumlar olmuş.
canuzunyol adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok geçmiş olsun hocam, umarım bir an önce oğlunuz sağlığına kavuşur.
yunusemrefindik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
gecmiş olsun hocam
zeyps adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Cidden çok büyük geçmişler olsun, aşırı sinirlerim bozuldu hemşireye. Ben sizin gibi sakin kalamazdım.
Lazraill adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
geçmiş olsun bol bol sadaka ver.
Kobay adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
geçmiş olsun hocam
KOZBA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Büyük geçmiş olsun.
MaiHes adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
geçmiş olsun hocam
filtasarim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Allah şifa versin, hastaneye düşene de Allah sabır versin.
OguzhanT adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun hocam, direkt telefonu açıp videoyu açacaksın öyle konuşacaksın böyleleri ile maalesef artık bundan anlıyorlar onlar bizim çalışanımız bunu unutuyorlar genelde.
Zhrablg adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun hocam bir sağlıkçı olarak anlattıklarınıza çok üzüldüm. Maalesef hemşirelerin bu şekilde davranmaları sık sık yaşanan bir durum. Hemşire için gerekli yerlere şikayette bulunabilirsiniz.
UfuX adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selamlar, büyük geçmiş olsun. Allah bir daha yaşatmasın.

Beş parmağın beşi bir değil, ancak hastane personeli öyle havalı, öyle babasının hayrına yapıyor ki işi Allah kimseyi onların eline düşürmesin. Allah işini doğru düzgün yapan sağlık çalışanlarını da başımızdan eksik etmesin.

Şiddete, küfüre elbette ki karşıyız ama ; onlarda hastalara HAYVAN gibi davranmayacaklar! Babalarının hayrına yapıyorlarmış gibi ...
constantine38 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok geçmiş olsun. İyi sabretmişsiniz.
Sonra doktora hemşireye şiddet var diyorlar. Bazıları resmen hak ediyor. Orası babanın şirketi değil. Kolay yoldan para kazanmak istiyorsan onlyfans var orada çalış. Şiddet yanlısı değilim ama böyle tipleri görünce ümüklerini sıkasım geliyor.
CCTNKY adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun hocam, Allah şifa versin.
OziyWeb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok geçmiş olsun hocam . Rabb'im (c.c.) kimseyi sevdikleri ve sağlığı ile sınamasın.
videovevideo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
çok geçmiş olsun bu kadar zor şeyler üst üste gelmiş.
ama ben en çok o hemşire midir nedir onlara çok sinir oldum, iyi sabretmişsiniz .
Rezalet.
paskevich adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok geçmiş olsum hocam. Rabbim beterinden korusun inşallah. Bunlar nasıl insanlar yahu Hemşiredir, doktordur unvanı geçtim azıcık vicdanı olan bir insan O 5 yaşındaki yavrucağınız hatrına da olsa biraz daha insancıl yaklaşabilir.
Merhaba herkese tek tek teşekkür ediyorum ben oğlumun bir an önce çıkması için sabrediyordum inanın hani insanın bazı şeylere zaafı olur ya buda öyle ses etmedim o yüzden kimi doktor gelip oğlumla oynuyordu güldürmeye çalışıyordu kimisi anlattığım gibi bağırıp çağırma doktorun istediği bir kaç şeyi yapacak diye tersleme yapıyordu her insan bir değil gerçekten ama ben artık şehir hastanelerine gitmem 3 gündür 3 saatlik uykuyla duruyorum inanın yoksa hepiniz tek tek teşekkür ederdim Allah razı olsun hepinizden