Merhabalar, hayırlı kandiller.
Bir siteden bir elbise aldım. Ürünü instagramda gördüm ve instagram profillerinde İADE YOKTUR yazmakta. Bende ürünü internet siteleri üzerinden sipariş verdim.
Bende internet sitesi üzerinden sipariş verirken "Mesafeli Satış Sözleşmesi" ve "Mesafeli Satış Ön Bilgilendirme Formu" belgelerini onayladım ve sonrasında belgeleri incelediğimde
3.1. Alıcı’nın, hiçbir hukuki ve cezai sorumluluk üstlenmeksizin ve hiçbir gerekçe göstermeksizin malı teslim aldığı veya malın gösterdiği adresteki 3. kişi/kuruluşa teslim edildiği tarihten itibaren on-dört (14) gün içerisinde malı reddederek/iade ederek sözleşmeden cayma hakkının var olduğunu taahhüt ederiz. yazdığını gördüm.

Şimdi ürün ihtiyacımı karşılamayacağı için iade edeceğimi, ürünü kargoya vermedilerse vermemelerini söyledim ama dinlemiyorlar.
Firmayla whatsapp üzerinden iletişime geçiyorum bana; iade yok değişim yaparız ve değişimde de kargo geliş-gidiş masraflarını ödersiniz diyorlar.
Bu gibi durumda işi yokuşa sürerlerse nereye şikayet edebilirim veya ne gibi işlemler yapabilirim?