Abdullah07 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şeffaf olmak gerekiyorsa madem ankete 1.5 tlden başlatmak lazım ? Nerden biliyorsun hepsinin ne iş yaptığını ben hepsi satıcı demedim ben de al sat yapıyorum ona bakarsan bazı ürünlerde . ?Biz de isteriz çok artmasını ama öyle olmuyor o işler. Moderatörler iki tarafa göre önerileri değerlendirir dedim inanmıyorsanız atın bir moderatöre pm aynı cevabı verir.Hem alıcıyı hem satıcıyı koruyarak karar verirler.Zor diyorsunuz sanki diger sosyal medyalar çok mu kolay açılıyor hepsinin zorluğu var çok zorlandı diye moderatörler öyle 5 10 tl yapmaz kısacası.Alıcıyı da satıcıyı da zorlamayacak kararlar alır bu bakımdan 2.50-3 tl ideal dedim zaten.Bunun anlaşılmayacak bir tarafı yok.
Gerekli konuda her şey net belirtildi. Bir çok isimle de konuştum 3 TL bizim belirlediğimiz standart gerisi onlara kalıyor. Üst düzey adsense adwords işi yapan tüm üyelikler nerdeyse 3 kanaatinde sizin 2.5 demeniz enterasan evet ayrıca FB kolay açılabilen bir platform gmail botu işlevsel çalışan bir bot varsa şahsen bende alıp kullanayım o işler öyle zor demişsiniz ama gmail kadar zor platform yok buna açıklık getirmek gerekiyor. Gmail denilen şey de her platformun ana kaynağıdır. Diğer kaynaklar gibi değildir.