AnaBayin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Zaten 50 oy verenin hepsi satıcı değil hocam alıcılar da var 50 tane satıcı olması imkansız ki olsa bile 2 3 saatlik süreçte onlinelik durumu imkansız ads açanlar Twittercılar eski instacılar hepsi oy kullandı bu durumda satıcılar olmuyor daha fazla şeffaf olmanızı öneririm.
Şeffaf olmak gerekiyorsa madem ankete 1.5 tlden başlatmak lazım ? Nerden biliyorsun hepsinin ne iş yaptığını ben hepsi satıcı demedim ben de al sat yapıyorum ona bakarsan bazı ürünlerde . ?Biz de isteriz çok artmasını ama öyle olmuyor o işler. Moderatörler iki tarafa göre önerileri değerlendirir dedim inanmıyorsanız atın bir moderatöre pm aynı cevabı verir.Hem alıcıyı hem satıcıyı koruyarak karar verirler.Zor diyorsunuz sanki diger sosyal medyalar çok mu kolay açılıyor hepsinin zorluğu var çok zorlandı diye moderatörler öyle 5 10 tl yapmaz kısacası.Alıcıyı da satıcıyı da zorlamayacak kararlar alır bu bakımdan 2.50-3 tl ideal dedim zaten.Bunun anlaşılmayacak bir tarafı yok.

EDİT :CEVAP VERMEYELİM DİYE BİZİ ENGELLEMİŞ KOMİK

Yazdıklarım gayet anlaşılır.Şeffaf olacaksan 1.50 den açarsın anketi 2 3 4 gider.Direk 3,50 den başlatıp moderatörleri etiketlemekle olmuyor o işler.Moderatörler alıcı ve satıcıya göre ortak karar verir diyorum neyini anlamıyorsun ? Anlamıyorsan ingilizce yazalım ..
Popiler olacam r10da diye ne yapacağınızı şaşırdınız =) .