Jouns adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba, elimde 10 adet niche kategori var excel üzerinde başlık, anahtar kelime ve gerekli bilgileri listeledim 100er başlık hazır. Başlangıçta rekabet az olan 1000-10000b aranma hacmine göre kelime listesi hazırladım. Kategorilere güveniyorum.
Başlık sayıları belli bir sayıya gelince başlık bulmada zorlanıyorum. Artık yüksek aranmalı rekabetin fazla olduğu kelimelere girmem gerekiyor. Siz belli bir başlık sayısından sonra niche sitelerde büyük kelimelere mi oynuyorsunuz. Semrush ile daha fazla kelimeye nasıl ulaşabilirim?
4irlines adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konu sahibinin izniyle gelicek cevapları takip etmek istiyorum.
Niche olabilmesi için (kelimenin tam anlamı ile) rekabetin olmaması gerekir ve yüzlerce makale gerektirmemelidir.
Sizin izlediğiniz yol daha çok hacme yönelik kolay kelimelerden başlık çıkarıp bunları makaleye dökmek ve sıralama almak. Böylece hit sağlamak elbette. 100 başlık hazırladıysanız rekabet olmayan kelimeler için, öyleyse bu başlıklarla önce sıralamaya girip daha sonra sitenizin değerleri, hiti artmaya başladığında biraz daha fazla rekabet gerektiren kelimelere yönelebilirsiniz. İnce eleyip sık dokumanın önemli olduğunu düşünüyorum.