gcN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sanırım öyle olunca 2 sene başka hat takamıyorsunuz telefona, eğer 2 seneyi geçmiş ise kullanabilirsiniz rahatlıkla.
Bu işlere çok uzağım ya valla her türlü bunları almak mantıklı gibi o zaman.

frozturk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Para varsa isabet olur.Yd cihaz almak günümüzde çok daha uyguna gelmekte Avrupa cihazlarının global bir sene garantisi bulunmakta ve ülkemizde de geçmekte (Türkiye'de geçmez diyenlere aldırış etmeyin) tabiki buradaki en önemli husus A2894 modelini almakta.
yani 45 bin tl için pc kasamı satıcaktım çünkü bilgisayarda çok az vakit geçiriyorum işim gereği telefonla işim oluyor çoğunlukla bu durumda da en üst segment telefon kullanmak istiyorum. Bu paranın buna değeceğini düşünüyordum fakat 45 bin tl vermek yerine toplam 30 bin tlye yakın para verebiliyorsam neden almayayım değil mi? Eğer dediğiniz gibiyse ve sıkıntı olmuyorsa o modellerden satanlar çok var .

ehotography adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şuan alırsan , 8 ay bu yıl 8 ay da bir sonraki yıl kullanırsın , eylül ekimde yenisi gelir , o zaman satarken 12 ay daha açık kalacak vaadiyle satarsın , alan adam isterse kayıt ettirsin isterse 12 ay daha kullansın sonra o da satsın , ben öyle yapıyorum sürekli , 1-2 bin tl farkla sürekli en üst modele geçiyorum. Satarken sorun yaşamıyorum. Alıcısı var
Güzel fikir hocam valla denemek lazım

reis1453 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bende bayramda gürcistana gidecem alsmmı acaba 14 pro max 128 gb
aklında böyle birşey varsa gidecekken al geç hocam işte