Sürekli böyle saçma sapan konular açıyorum kusura bakmayın bunları anlatacak kimse yok.
Psikolojik olarak tümden çökmüş durumdayım öyle bir durumdayım ki bu dünyandan gitsem huzura kavuşacak gibi benden beteri var ama kaldıramıyorum artık. Az önce sehpayı aldım kafama 8 10 defa vurdum beyin kanaması filan olur diye.
Bu s****m dünyası niye adaletsiz, doğuştan gelen hastalık, sosyal fobi mi okb mi ne olduğunu bilmediğim bir rahatsızlık, özgüven 0, cesaret 0. Hep aile ve okul yüzünden oldu bunlar.
Dün iftar yemeğine gittim dayım bana soru sordu cevap vermedim sesim titredi, kalbim hızlandı ortam kalabalık olduğu için bunun gibi çok olay yaşıyorum. Telefon ile konuşurken rahat değilim o derece. Hiç bir doktor beni tedavi edemez çocukluktan beri böyleyim.
İş başvurusuna gidecek özgüven ve cesaret yok çalışacak cesaret yok.
Babam kum4r oynamış, memurluk hayatı bitmiş, bizim hayatımızı bitirmiş, annem babam ayrı yaşıyor, annem ablam çalışıyor, babamın 1 kuruş desteği yok bu kadar şey var, bütün sorumluluk bende olduğunu söylüyor annem, benim durumum vahim, böyle sorunlarım var diyorum anlamıyor.
Bunları dayıma vb söylüyor bana bunları söylüyor: Git iş bul anneni ablamın çıkar şerefsizmisin annen ablan çalışıyor sen evde oturmun, bu laf içime bir oturdu, iş bulmaya çıktım ertesi gün yok gidip konuşamıyor sesim titriyor.
Şimdi annem ile tartıştım sürekli kavga var evde nedeni benim çalışmamam bu ay biraz sıkışık durumdayız bana patladı.
Hayattan zere zevk almıyorum, bu anlattığım Aydınlık yüzü birde karanlık yüzü var.
Çıkmazdayım, kafayı yemek üzereyim ölmek istemekle ile ölmemek arasında dolaşıp duruyorum.
İmtihan dünyasımis bu saatten sonra Benim Allah'a inancım yok, Allah nerde o kadar dua ettim nerede kaç yıldır bu haldeyim ben. Cin mi var içimde iyileşmiyorum. Keşke dünyaya ağaç olarak gelseydim de bunları yaşamasaydim.