asabiserotonin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba,
@celal1387; gayet güzel özetlemiş diye düşünüyorum.
M2' nin 256 ssd'leri için birçok yerde yavaşlık sorunu aktarılmış bu nedenle tavsiye edilmemekte. Bu neden M2' nin 516gb lık kapasiteye sahip modelleri önerilmekte.

Ayrıca bira vakit ayırıp aşağıdaki linkten ilgili videoları da izlemekte fayda var var diye düşünüyorum.
https://www.youtube.com/@keskincandas/videos

Yakın zamanda ben de video editleme işleri için bir macbook bakıyordum ve özellikle yabancı kaynaklarda m2 yerine m1 pro işlemcili modellerin daha iyi sonuç aldığı aktarılıyordu. Fakat aradaki fark da açıkçası o kadar yüksek değil.

Kolay gelsin. Seçiminiz şimdiden hayırlı olsun.
Çok teşekkür ederim hocam.

celal1387 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ya @ olayını söylemeseydiniz iyiydi, çok komik ve bir o kadar da sinir bozucu bir sürpriz oluyor 😄
Cihazı kullanmaya başladığımda bu yorumlara dönüp tekrar bakacağım

UmutYanardag34 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 ay önce m1 işlemcili air aldım o bile lightroom ve photoshopta çok hızlı
Teşekkür ederim hocam.

FahrettinKilic adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
M2 Air ile M2 pro arasında çok kaldım bende ancak uzun araştırmalarım ve sizinle benzer şekilde konu açmam sonucunda Pro modeli almam önerildi. Ayrıca 16 gb bellekle birlikte 512 gb ssd olması önemliymiş. Bunları göz önüne alarak seçimimi yaptım bende. Sipariş verdim ancak henüz gelmedi beklemedeyim bende )
Teşekkürler. Size de hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın.

nuriodaci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam 10 senedir 2013 model intel-nvidia tabanlı macbook pro kullanıyorum. 16Gb ram ve 512gb ssd modeli. Halen daha iş görüyor. Yeni alacağınız herhangi bir modelinde uzun süre sizi götüreceğini düşünüyorum. Tavsiyem 16gb ram olan modeli tercih etmeniz.
Teşekkür ederim hocam.

PPuNisHeRR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
m2 değil m1 air bile yeterli olur. Ram olarak 16 gb olanı tercih ediniz.
Teşekkür ederim hangi model olursa olsun 16 GB tercih edeceğim.