ncAtaman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hesap gizli hesap mı üstadım?
VPN açıkken hesap merkezine eklediniz ön başvuruyuda vpn ilemi sağladınız. Çok soru sordum gibi ama önemli sıfır bi hesabım var çok eski tarihli orada deniyeceğim. bende bir kaç gündür vpn ile story hikaye fotoğraf paylaşıyorum hesap merkezine henüz eklemedim ama ekliyeceğim. ön başvuruyu yapmıştım ama halen tık yok.
Hesabı hep gizli tuttum açmadım hiç. Bazen vpn otomatik kapandığında yanlışlıkla hesaba girdiğimde hesap ankara türkiye olarak gözüküyordu. Hemen hesaptan çıkış yapıp vpn ile girip, giriş hareketlerinden türkiye olan konumdan çıkış yapıp sadece amerika konumları açık bıraktım. yani şu şekilde 👇

VPN Açık şekilde hesaplar merkezine ekledim, ve vpn açık şekilde ön başvuruyu yaptım evet

Post ekledim konum new york
story attım konum new york
canlı yayın açtım
reels attım konum new york
keşfet yurtdışı reelsleri beğenip yorum attım

1 takipçi 2 takip ettiğim var hesapta
vpn aç kapa aç kapa yapıp hesaba girdiğimde meta verified aktif hale gelmemişti çünkü 1.5 hafta uğraştım

en son 3-4 gün vpni açık bırakıp takıldım hesapta ve bu sabah yukarıda gösterdiğim gibi bütün butonlar aktif hale geldiğini gördüm, bundan sonraki adım ise meta başvuruyu onaylanma aşamasını beklemek çünkü butona bassam bile bekleme listesindesiniz uyarısıyla karşılaşıyorum