Merhaba,
OVH Game serisi veya normal DDoS koruması volumetrik yani yüksek boyutlu ataklarda oldukça iyidir. Mesela tutup size 20G atağı yansıtmaz fakat oyunlarını bypass etmek çok kolay. Github da bile onlarca script var. Basit bir script ile oyunun portunu kapatabilirsiniz. OVH Game üzerinde zaten ayar yapacağınız bir alan yok sadece MTA için port ekleyeceksiniz bitti. Sorunu siz çözemezsiniz. Sunucunuza sanal bir mikrotik kurup whitelist uygulayarak bu sorunu çözebilirsiniz. Sanal mikrotikte gelen tüm istekleri süzün ve engelleyin. Zaten sizin sorununuz ufak paketlerin içeriye kaçıpta oyun portunu tıkamasıdır bunu da mikrotik ile çözebilirsiniz.
Eğer illaki OVH kullanacağım diyorsanız bu yol işinizi çözer ama benim tavsiyem DDoS koruması iyi bile olsa OVH firmasını tercih etmemeniz. Bizler yıllarca OVH taraflı sunucu satışı yaptık fakat artık satmıyoruz ve OVH tarafını komple iptal edip TR sunucularımıza çekiyoruz. OVH da bir sorun yaşadığınızda derdinizi anlatmanız çözmeleri vs. günlerce sürüyor. Bu stresi yaşamaya hiç gerek yok. Zaten artık TR' de çoğu firmada DDoS koruması mevcut. Voxility, path, serverius vb. hepsi OVH' dan daha iyi iş yapıyor volumetrik atakları engeller. Örneğin bizlerde ağımızdaki tüm IP adreslerinde path koruması kullanıyoruz. Bu koruma zaten volumetrik yani yüksek boyutlu atakları engelliyor. Sizler son adım olarak yine sunucuya sanal bir mikrotik kurup whitelist uygulayacaksınız ve sorununuz çözülecektir.
Hocam saldırı yapan ekip zaten sizden yıllarca OVH Game Dedicated hizmeti almış kişiler o kişilerde OVH'ı bırakıp Türkiye lokasyon bir dedicated'a geçtiler MTA tarafı için OVH Game Dedicated'ın Türkiyeye göre daha zorlu olacağını anladım. Siz bu saldırıyı çözümleyebilir misiniz Türkiye lokasyon için bende yıllarca sizden hizmet aldım. Türkiye ve OVH hizmetlerinizden hatta hiç unutmam yanlış anlamayın zamanında 11,40 TL'ye VDS satıyordunuz ilerde zam gelir diye 1 yıl elimde tutmuştum o VDS'i