Daimonn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
E-devlet var ise TC koruma hizmetini aktifleştir, hiçbir şey yapamaz kafan rahat olur.
dolcekoray adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
O da bir şey yapamaz sen de boşver
enobil adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hiç bir şey yapamazsın , benimde bir it oğlu it yüzünden mahkeme ifade vslerle uğraşıyorum başıma bişey gelmiyor ama gidip ifadeler vermek insanı yoruyor
Yılmaz Dursun adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sorgu panelini alan kendini hacker sanıyor hicbisey olmaz dava aç geç
Bilalizm adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Takma kafana hocam bak keyfine
Walwe41 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hicbirsey yapamaz savcılığa verebilirsiniz.
Sigma adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok var böylesi şu edevlet verilerini koruyamayanlae utansın başka birşey demiyorum kimse bilişim uzmanı hala işinin başında mı acaba
berkangokce adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
korkmana gerek yok hicbir şey yapamaz , bunları bende biliyorum vs rahat takıl yine zora gelip tehdit savuraracak aylık 30-40 TL'lik bir data almış orda çoğu kişinin bilgileri oluyor kardeşim zaten ordan sorgulamıs o yüzden yaşadığın yeri fln sormuş yani
Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Herkesin bilgisi apaçık ortada hocam. Ad soyad il ilçe verseniz, sülalenizin tüm bilgileri ellerinde.
MrcExe adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sende tehdit et hocam haklı olacak kişi sensin
Walwe41 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dilekçe yazıp vereceksin savcılığa.
sonsuzadek adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
dava aç hocam ekran görüntüleri ile geçenlerde operasyon oldu onlarca kişiyi aldılar büyük ihtimalle onların sızdırdığı datalardan bakıyordur şikayetçi ol geç bırak o uğraşsın
Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Teşekkürler.

Başvurunuz başarı ile sonuçlanmıştır. Herhangi bir şirket ortağı / işletme sahibi ve herhangi bir şirkette / işletmede yetkili olarak eklenmenize yönelik olarak kimlik numaranız üzerine kısıt konulmuştur.
bu konu hakkında daha önce dava açmış olan varsa eğer pmye gelebilir mi çünkü ben uğraşmak istiyorum bu konuyla