E-devlet var ise TC koruma hizmetini aktifleştir, hiçbir şey yapamaz kafan rahat olur.
O da bir şey yapamaz sen de boşver
Hiç bir şey yapamazsın , benimde bir it oğlu it yüzünden mahkeme ifade vslerle uğraşıyorum başıma bişey gelmiyor ama gidip ifadeler vermek insanı yoruyor
Sorgu panelini alan kendini hacker sanıyor hicbisey olmaz dava aç geç
Takma kafana hocam bak keyfine
Hicbirsey yapamaz savcılığa verebilirsiniz.
Çok var böylesi şu edevlet verilerini koruyamayanlae utansın başka birşey demiyorum kimse bilişim uzmanı hala işinin başında mı acaba
korkmana gerek yok hicbir şey yapamaz , bunları bende biliyorum vs rahat takıl yine zora gelip tehdit savuraracak aylık 30-40 TL'lik bir data almış orda çoğu kişinin bilgileri oluyor kardeşim zaten ordan sorgulamıs o yüzden yaşadığın yeri fln sormuş yani
Herkesin bilgisi apaçık ortada hocam. Ad soyad il ilçe verseniz, sülalenizin tüm bilgileri ellerinde.
Sende tehdit et hocam haklı olacak kişi sensin
Dilekçe yazıp vereceksin savcılığa.
dava aç hocam ekran görüntüleri ile geçenlerde operasyon oldu onlarca kişiyi aldılar büyük ihtimalle onların sızdırdığı datalardan bakıyordur şikayetçi ol geç bırak o uğraşsın
Teşekkürler.
Başvurunuz başarı ile sonuçlanmıştır. Herhangi bir şirket ortağı / işletme sahibi ve herhangi bir şirkette / işletmede yetkili olarak eklenmenize yönelik olarak kimlik numaranız üzerine kısıt konulmuştur.
bu konu hakkında daha önce dava açmış olan varsa eğer pmye gelebilir mi çünkü ben uğraşmak istiyorum bu konuyla