Merhaba, 13.04.2023 tarihinde PAYTR mağazam üzerinden belirli bir tutar müşterimden ödeme tahsil ettim. Daha sonra sistem tarafından bir mail aldım. Rutin kontrollerin yapıldığını ve aldığınız ödemenin fatura, kargo bilgisi ve log kayıtlarının tarafımıza iletmeniz gerektiğini bu işlemin sürekli tekrarlanmayacağını söylediler. Bende destek ekipleri ile iletişime geçerek yaptığım işlem fiziki bir ürün satışı olduğunu 2.el bir ürün olduğundan dolayı alış faturamın olmadığını ve bu satışa ait bir fatura düzenlemediğimi ürünü ise elden teslim ettiğimin bilgisini verdim kendileri bana TESLİM BELGESİ adı altında bir belge gönderdiler bu durumda kart ile ödemeyi yapan kart hamilinin bilgileri ile gönderilen belgenin doldurması ve imzalanması durumunda belgeyi bize gönderin dediler işlem yapıldı belge gönderildi bu süreç devam ederken, PAYTR genel merkezinden arandım ve anlaşmamızın yazılım geliştirme hizmetleri olduğunu ve fiziki cihaz satışı yapıp yapmadığım soruldu. Bende müşteri talepleri ve ihtiyaçları doğrultusunda yaptığımı söyledim. Yetkili arkadaş ancak banka tanımları uygun olmadığını fiziki cihaz satışı yapmaya devam edeceksiniz farklı bir ek mağaza başvurusu yapmam gerektiğini söyledi bende işlemleri hemen gerçekleştirdim ek mağaza başvurusu yaptım ama aynı gün içinde Mail adresime "Yapılan incelemeler sonrasında mağazanız kapatılmıştır ve ticari birlikteliğimiz sona ermiştir şeklinde bir mail aldım." tam olarak kendilerine detaylı bilgi talep ettim ancak bilgi alamadım arayada hafta sonu girdiğinden dolayı sizlerle paylaşmak istedim. Kendilerine bu sipariş için artık süreci düzeltmek için ürünün gider pusulası ile faturasını düzenleyebileceğimide söyledim. itiraz ve kurumsal taraflarına mail attım sizce yapmam gereken bir yol var mı? Mağazamı nasıl tekrar aktif edebilirim?