Teşekkür ederim cevabınız için. Anahtar kelime teşhisi neye göre yapılıyor? Bir alandaki anahtar kelimelerin neler olduğunu bulabileceğimiz bir platform vs mi var ? Akıllıca kullanmaktan kastınız nedir ?
Kullanılacak görselin telif hakkı olup olmadığını nasıl sorgulayabilirim ? Fotoğraf sahibine ulaşamadım diyelim kaynak olarak oradan alındığını belirtsem telif olarak sorun yaşamamı önler mi ? Hosting firmasında iyi/kötü ayrımı neye göre yapılıyor ?
Ben teşekkür ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu bana. Anahtar kelime teşhisi, bir web sayfasının içeriğindeki en önemli kelimeleri belirlemek için kullanılan bir işlemdir. Bu genellikle sayfa içeriğinin analizi, sayfa başlığı, meta açıklamaları, alt etiketleri ve diğer faktörleri dikkate alarak yapılır. Birçok SEO aracı, anahtar kelime teşhisi yapmak için kullanılabilir.
Anahtar kelimeleri belirlemek için birkaç ücretsiz araç mevcuttur, bunlar Google AdWords Keyword Planner, Übersuggest, Keyword Tool gibi araçlardır. Bu araçlar, belirli anahtar kelimelerin popülerliğini, arama hacimlerini ve rekabet durumlarını gösterir.
Akıllıca anahtar kelime kullanımı, anahtar kelimelerin sayfa içeriğinde doğal bir şekilde yer almasını, spam olarak görülmeyecek şekilde kullanılmasını ifade eder. Anahtar kelimelerin organik olarak kullanılması, web sayfasının arama motoru sonuç sayfalarında daha yüksek sıralarda yer almasına yardımcı olabilir.
Bir görselin telif hakkı olup olmadığını sorgulamak için birkaç araç mevcuttur. Google Görseller'de görseli arayabilir ve sahibini belirleyebilirsiniz. Shutterstock, Getty Images, iStockPhoto gibi stok görsel sitelerinden telifsiz görseller satın alabilirsiniz.
Bir fotoğrafın sahibine ulaşamıyorsanız, kaynak olarak belirtmek sorununuzu çözmeyecektir. Telif hakkı ihlali davalarında, kaynak belirtilmesinin telif hakkı ihlalini ortadan kaldırmadığı bilinmelidir. Bu nedenle, telif hakkı ihlalinden kaçınmak için yalnızca telifsiz veya lisanslı görseller kullanmanız önerilir.
Hosting firmaları, sunucularının güvenliği, hızı, yedekleme politikaları ve müşteri desteği gibi bir dizi faktöre göre iyi veya kötü olarak sınıflandırılabilir. Genellikle, iyi bir hosting firması, müşteri hizmetleri desteği, sunucu güvenliği ve yedekleme hizmetleri gibi konularda yüksek standartlar sağlayan bir firma olması gerekir.