omerbulut00 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam siyaset yapmayin !!!
Verilerle konuşun.
Manipülasyonlardan kimse memnun değil. Neden ve nasil yapildiği da alenen ortada.
Benden rakamlar istediniz ben size 1 tane şirketin rakamlarini verdim.
Honda sadece türkiye de araç fabrikasi kapatmadi. Açin şirketini bakin kaç ülkede faaliyet durdurduğunu.
çünkü adamlar sektör değiştirdiler. Kendi web sitelerinde var. Açip bakar okursunuz. Kahve muhabbetlerini birakirsiniz.
Neden itiraz ettiğiniz ortada al-satcisiniz. Söylediklerim hoşunuza gitmiyor.
Borsada da sizin gibi likidite balonculari olur dönem dönem. En son aldiğinda elinde kalir. Veryansin eder.
Veryansin etmeniz gayet doğal. Hatta o kadar doğal ki hükümet km engelini koyduktan sonra piyasa yüzde 5 ila 25 arasi geri sallandi.
Bireysel araç alim satişina da engel geldi. Sonraki varyasyonun da denetimler olduğunu çok iyi biliyorsunuz.tepeden aldiğiniz araçlar elinizde kalacak ve dibe vuracaksiniz. Bu yüzden bununda çok farkindasiniz.
Iddiayi ortaya atan sizsiniz elbette sizin ispat etmeniz gerekiyor. Fiyatlar dusecek dediniz net bicimde, ancak net bicimde bir veri sunamiyorsunuz delil niteliginde.

Siyaset falan yapmiyorum, ustelik al-satci falan da degilim. Aldigim arabalari kendimiz kullaniyoruz zaten merak etmeyin benim elimde falan kalmaz.
Copy/paste yaparak rakamlarla konusmus olmuyorsunuz, belliki kopyaladiginiz seyin ne ise yaradigini, hangi rakamin neyi temsil ettigini pek arastirmadiniz veya anlamadiniz.
Size dogrulari anlatiyorum, siz itiraz da etseniz fiyatlarin surekli arttigini kabul etmek istemeseniz de gercekler ortada.
Hayal dunyanizdan cikmanizi tavsiye ederim.