zingaoffical adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ve en önemlisi burda yok şöyle yapın yok böyle yapın diyen arkadaşlara kulak asmayın. Köpeği korkutarak eğitim verdiklerini sananlar, köpeğe fiziksel olarak müdehale edenler, ve ya bağırıp çağıranlar, yok sirke yok parfüm yok ilaç diyenlere kulak asmayın kardeşim. Bu davranış tamamen psikolojiktir ve yazdığım yazıyı lütfen dikkatli okuyarak uygulayın. Tamamen eğitim ve temel iç güdü sebebidir.

Sağlık olarak sorunları olmadığını söylüyorsa veterineriniz konu psikolojiktir. Ve köpeğinizi korkutarak vurarak bağırarak bu davranışı düzeltemez aksine daha kötü ve daha olumsuz davranışlara sebep olursunuz. 1 yaşına geldiğinde köpek sizi ıssırmaya başlayabilir bile. Lütfen köpek bakımı konusunda detaylı bilgi edinin. Psikolojik etkenler ve ruhsal davranış bozuklukları köpeklerde basite alınacak konular değildir. Fiziksel sağlık problemleri kadar önem taşır.
kendisi şuramda bizi sürekli bacağımızdan ve elinizden ısırıyor. Hatta pantolonumuzun paçasını ısırıp bırakmıyor hırlıyor normal mi