Gelistir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sms onay sitemin apk sını paylaşmışlar , üstelik googleda üst sıralarda ve play storedaki uygulmamdan daha çok etkileşim alıyor ne yapmalıyım
hocam konu su sekilde uygulamamnizi cracklemisler site orjinal olarak mi sunuyuyor bilmiyorum eger marka tesciliniz varsa dava acabilirisniz ama oncesinde site deki iletsim epostasindan kaldirilmasini talep edin eminim sorununuz cozulecek ayrica mahkeme.yolu ile de dava acsaniz kazanamayacaksiniz sebep sudur ki bize ait demiyor lar sms onay sitesi oldugu icin uygulmaniz online olarak calisiyor yani yok oyle sms sitesinin apk sini cimartio sinirsiz free sms apk ihtiyaci bir cok yonden gerekebilir mesela.yazilimin koflarini incelemek vs ivin ama dedigim gibi siteniz online calisan bir site sadece yani sadece bu apk nin size + olarak musteri kazandirir baska da hic bir sey yapmaz trojen olsa bile zaten kullanici kendi hur iradesi ile indiriyor size zarari da yok inanin sizin yerinizde olsam tum apk sitelerine yaydiridim bedavaya reklam nasil bedavaya reklam o sitedrn bildirimi aktif olan var ise veyatta kullanicisi yeni eklenenler kisminfsn gorurler adamlar aslinda hem krndi sitelrrine deger hrmde size bedava reklam cikiyor lar kusura bakmayin konu yu fazla uzun yazdim