çok güzel siteler var ancak needeyse hepsi paypal ile ödeme veriyor. bizde de biliyorsun o işler engelli. Bulabileceğin hesaplar olacaktır ama mutlaka kapatılır. Paypal'in sorunu hesapları hemen kapatmaması ve bilemeyeceğin bir süre sonunda küt diye kapatıyor olması. Kripto ile ödeme yapan siteleri araştırdım bir süre ama yorumlar falan filan bakınca "amaaan bununla uğraşılmaz" diyorsun. Örneğin harika işler olan bir yer bulmuştum, amerikadaki kişilerin muhasebe kayıtlarını excel'e işleiyorsun. hatta adamlarla yazışıp yalvardım paypal dışında birşey kurun, bak burda sürünüyoruz, kredi kartına ödeme de yapılabilir falan filan diye... kibarca cevap verdiler. tercümesini yazayım : "bize ne, sizin iççin iş modeli değiştirecek halimiz yok"... Eh haklı adamlar... Dünya ile ilişiğimiz kesilmedi gibi gözükse de pratik olarak kesildi.

Üzgünüm...

Ama abicim be işler var ya bir bilsen... video editleme, yazarlık, video izleme, 3d tasarım, makale hazırlama, elektronik devre tasarlama, arduino kodu yazma, sunum hazırlama... aklına ne gelirse.... bayılıyorum bu yabancıların çalışma şekline... GGel geleim... Coğrafya kaderindir...