Herkese Selamlar,
Malum son zamanlarda yapay zeka aldı başını gidiyor, bizim de buna entegre olmamız şart oldu. İçerik oluşturmanın Chat GPT..vb ile artık çok daha hızlı ve daha doğru olduğunu düşünmeye başladım zira Yazarlar tarafından üretilen içerikleri Chat GPT ile kontrol ettiğimde eksiklerini..vs hemen söylüyor, hatta ekliyor. Makale üretmek yazarın bilgisi ve araştırması ile çok zaman alarak oluyor. Öte yandan tabi ki de kıyaslanmaz ama yapay zeka gerçeği var. Doğru sorular ile alınan doğru cevaplar derlenip içerik haline getirildiğinde aradaki fark muazzam.
Burda bahsettiğim spam yapmak ya da direk kopyala yapıştır cevaplar ile içerik üretmek tabi ki de değil. Yazılacak konu hakkında değinilmesi gerekenleri tespit edip alt başlıkları..vs önceden belirleyip bu doğrultuda birden fazla soru ile yapay zekadan cevaplar alıp derleyerek içerik oluşturmak.
Mesela yapay zekaya "Audi A3 En iyi özelikleri nelerdir?" diye sorduğunuzda size en iyi 5 özelliğini liste halinde söyler. Sonra bunları alt başlık yapıp hepsini tek tek sorduğunuzda uzun detaylı ve doğru bilgilerden oluşan bir makale çıkar. "Dinamik sürüş neden en güzel özeliklerinden biridir?" gibi. Sadece tekrar eden yerleri silmek yeterli. İçerik zaten özgün çıkıyor ve herhangi bir snip yapmadan da başarılı oluyor, bunu 4 ay önce denedim, organik trafik almakta herhangi bir sorun yaşamadım.
Sonuç olarak artık makale yazarları ile çalışmak yerine makale yazdıracaklar ile çalışmak gerekiyor.
Bu konuda siz ne düşünüyorsunuz?