Sözleşmeyle kopyalanmış olan web sitesini kurtarmış bir kişi gösterebilir misiniz?
İlgili yazılımın çalınmasına ve çoğaltılmasına engel olamayabilirsiniz ama sonrasında suç duyurusunda bulunarak aktif sitelerin kapatılması ve zararın tazmini rahatlıkla gerçekleştirilebilir. Önceliğiniz her önünüze gelen kişiyle çalışmamak olmamalı, ticarette de karşı tarafa güvensizlik duyulduğu zaman ilerleme kolay olmuyor. Bende harici hizmet alırken olumsuz durumlarla karşılaştım ama yaşadığım olumsuzluğu diğer hizmet aldığım kişilere yansıtmıyorum; hizmet veren birisiyim, her sektörde iyisi de var, kötüsü de var. Mümkünse referansla bir kişi veya firma bulmak, mümkün değilse ve karşı tarafa da güvensizlik duyuluyorsa sözleşmeyle ilerlemek gerekli bana kalırsa. Önceden yaşadığınız problemler nedeniyle herkese potansiyel suçlu olarak yaklaşmak en yanlış olanı. İşinizi şimdi yaptığınız gibi de çözebilirsiniz tabi ki ama o zaman da ben ve benim gibi bu çalışma yöntemini kabul etmeyen kişilerle çalışma olanağınız olmaz. Düzenli çalıştığım kişi ve firmalar haricinde aldığım işler asgari 3 - 4 gün oluyor genellikle benim, uzak bağlantı üzerinden işlem yapılmasını talep eden az kişiyle karşılaşıyorum bu yüzden ama olumlu baktığım bir çalışma yöntemi değil.