webtasarimsepeti adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benim hesabım üzerinden bilgim ve rızam dışında yapılan bu girişimden dolayı mağdur olan @incehost; ve @mahmutakca34; rumuzlu kullanıcıların zararını kendi cebimden ödedim. Aksi bir durum varsa bu konunun altına mesaj atabilirler.

Onun haricinde konu altına gerek konu ile alakalı gerek konu ile alakasız birçok mesaj yazılmış. Bazı arkadaşlarımız da konuyu idrak edip sonradan mesajlarını değiştirmişler. Teşekkür ederim.
Fakat aşağıdaki arkadaşımız ne konu ile alakalı öneri sunmuş ne de bilgi vermiş yorum yapmak için yorum yapmış. Umarım kendisi de bu yorumunu kaldırır veya konu ile alakalı bir yorum yapar.

Mağdur olan arkadaşlarımızdan özür diliyorum.
Öncelik tüm taraflara geçmiş olsun dileklerimi yeniden iletiyorum ve zarara uğramış taraflardan biri olarak @webtasarimsepeti; rumuzlu arkadaş bugün kaybımı ödeyerek yasal süreci başlattığını tarafıma bildirmiştir.
Kendisi bizim maddi zararımızdan daha çok zarara uğramışken(maddi-manevi) bizi yine de düşünüp maddi zararımızı karşıladığı için ne kadar teşekkür etsem az.
Hepimiz biliyoruz ki mevzuu'yu vuku bulduran eleman hala içimizde ve bu yazıları da okuyacak. Yakın vakitte mahkeme'de çaldığın 450 TL'yi misli ile ödeyeceğin için üzgünüm küçük kafalı dostum, o gün geldiğin de lütfen ara bulucu aracılığı ile ağlayıp sızlanma!
Yaşına, yörene ve ailenin istirhamlarına aldırış etmeyeceğim. İnsanların zamanını(maddiyattan daha değerlidir.) çalmamayı ve ahlaklı bir birey olmayı öğreneceksin.
Yeniden hepimize geçmiş olsun. r10 ailesinin daha temiz ticaretler de ve böyle vakit kayıplarıyla uğraşmadığı günlerde görüşmek dileğiyle.
Saygılarımla.