Ekonomi çok kötü, her yer de iş olanakları zor fakat, kendimizi geliştirirsek en azından bu durumun üstesinden gelebiliriz diye düşünüyorum. Dediğim platformları deneyin bence.
Birkaç orada iş ilanın keşfete çıkması için yöntem var. Tutturursan devamı geliyor. + Olarak yabancı forumlarda satış denenebilir. En dandik bedava yaparım diyeceğiniz logolar 8-9 dolardan başlıyor.
Bir araştırırım hocam eyvallah. Ama orada da eminim pastanın büyük kısmını hintliler veya pakistanlılar alıyordur
Hocam 15 ve 19'u için plan belli maç var 😄 Gerisi için kolay gelsin uzun soluklu bir dizi izlemenizi önerebilirim. Izlemediyseniz G.O.T olabilir mesela
Aynen genelde dizi izliyorum zaten g.o.t u da izledim ama finali neden öyle yaptılar hala düşünüyorum
Aman hocam taksim delisi cenk deme, cenk ismini duyunca dahi bi anda çıkarıp kendini p***laması geliyor aklıma. Yapma gözünü seveyim

Onun protesto türü çok farklı
Valla adama gülüp geçiyoruz ama haklıymış yani boş boş durunca insanın aklına olmadık şeyler geliyor
MAŞALLAH, vallahi evde boş boş dur insan hastalanıyor. Ara sıra kafa dinlemek tabi ki çok iyi geliyor ama sürekli olursa kabak tadı veriyor
Hocam, bugün izninin kaçıncı günü ?
Ne çabuk sıkıldın. Hep yatmakla olmaz doğru ama bu hayat hep iş ilede geçmez. Şu süreçte kendinizi hesaba çekin, kendinize yeni hobiler edinin, dinlenin, çevrenizle vakit geçirin.
İş adamı olmak iyidir ama siz işkoluk olmuşsunuz, tüm hayat işten ibaret değil.[/QUOTE]
Ben iş hayatına 8-9 yaşında başladım hocam o yüzden öyle. Babamın dükkanı var, iş olmayınca oraya gidip çalışıyordum. Şimdi orada da iş yok o yüzden bunalıyorum iki günden sonra. Bugün oturdum evi temizledim mesela bayram geliyor diye mutfağı, bulaşıkları filan yıkadım eşime de iyi oldu sevindi