Merhaba hocam, bu spora az çok uğraşıp kafa yoran biri olarak fikirlerini yazıyorum. Öncelikle Şerit LED, ampul ışık kalabalığından başka bir değil maalesef müzik ritimlerini yakalayamıyor . Bir de oda küçükse ambiyans leş olur, göz yorar. Bütçe ayıracaksan bir iki ürün tavsiye edeyim;
1. Sese duyarlı ışık çubukları oda düzenine göre istediğin şekilde yerleştir. Mikrofon çok iyi, incelersen farklı bir şey olduğunu görebilirsin. Bizzat kullanıyorum fazlasıyla memnunum.
2- sese duyarlı lambader. Bu tarzda duvarın iki köşesine uygulanabilir, bir ofis ziyaretinde denk geldim, geçerli ambiyans yaratır. Özellikle önereceğim bir ürün yok bakmak lazım.
3- USB disko topu bizzat kullanıyorum. Duvara askılı TVmin arka üst kısmına USB uzatma kablosuyla sabitledim. Dar ve karanlık alanda kaldığı için tavana güzel ışık çakıyor, mikrofonu da iyi.

Her şey para da bitiyor elbette ama odaya göre ufak şeylerle de tatmin olabilirsin, zevk meselesi taktir senin. Ayrıca instada şu sayfada güzel şeyler var istersen inceleyebilirsin, keyifciden tavsiyeler