hocam ben bir kaç ay oynarım, silerim bir kaç ay sonra bir daha yüklerim falan. oynadıgımda da günde ortalama 2 oyundur bazen giriyorm 3-4 oyun atıyorum bazen hiç gimiyorum.
efsaneye yükseliyorum hop geri epğe gidiyorum. epik liginden bireysel çıkmak malesef çok zor, çıksanda ger idüşürüyor sezon güncellemesinde.
ben bir de avrupa lokasyonda oynuyorum, takıma ukraynalı, faslı ya da iranlı geldi mi geçmiş olsun. bu ülkeden bir takım arkadaşıyla daha kazanmışlgım olmadı.
dün oyunda orman aldım, ukraynalı mm kırmızı, faslı mage mavi buffımı buffladı sağolsun oyun boyunca =) bende de hanzo var, bi cacık yapamadım tabi dolayısıyla. şimdi nasıl lig yükseleceğim =)
boost istemiyorum, zaten eğlencesindeyim. ancak oyunun yapısı yükselmek için en az 2-3 kişilik ekip olmayı gerektiriyor. sen sıra dışı da oynasan takım malsa maldır yani. mesela paranoid ve sensey takip ederim, senseyin ekürisi vr işin içok kolaylaştırıyor, paranoid normalde çok daha iyi oyuncu ama mal takıma denk gelirse yapabileceği birşey yok, bireysek takımı kurtarmak çok zor
şunu yapabilirim, argusta iyiyim mesela, kulelere 2 tane vuruo kule kalmıo. 3-4 dk safe oynayıp kasılıp, ışınlanma ile paso koridor ittirerek takım leş de olsa bir fırsat bulup oyunu bitiriyorum. bu tatkikle 10 maçın 8 ini tek başıma alıyorum rakipte oyunu iyi takip eden adamlar yoksa. epikte zaten genelde herkes kill peşinde mvp peşinde. ama bu dediğim gibi oynayınca da keyfi kalmıyor =) tank oynamak istiyorum meela keyif alıyorum franco hookda iyiyimdir (dota butcherdan kalma) ama takıma güvenemiyorum ki tank alayım falan filan