Düzgün yazmamış hocam çok kötü ☺️
O kadar mı kötü hocam?

İlk denemem kötü sonuçlandı.
SEO kurallarına göre, bir makalenin okunabilirlik puanı, şu faktörlere bağlıdır:
Kelime sayısı: Makaledeki kelime sayısı ne kadar az ise, okunabilirliği o kadar yüksek olur. Ancak, çok kısa bir makale de yetersiz olabilir. Genellikle 300-1000 kelime arasında bir makale, okunabilirliği için ideal kabul edilir.
Cümle uzunluğu: Cümlelerin uzunluğu, okunabilirlik puanını etkileyen bir diğer faktördür. Daha kısa cümleler, daha kolay anlaşılır ve okunması daha kolaydır. Ortalama olarak, cümlelerin 20 kelime veya daha az olması önerilir.
Paragraf uzunluğu: Paragrafların da uzunluğu, okunabilirlik puanını etkileyen önemli bir faktördür. Kısa paragraflar, okuyucunun göz yorgunluğunu azaltır ve makalenin okunmasını kolaylaştırır. İdeal olarak, her paragraf 2-3 cümleden oluşmalıdır.
Başlık ve alt başlıklar: Makalenin başlık ve alt başlıkları, okunabilirliği artırmak için önemlidir. Başlık ve alt başlıkların doğru bir şekilde kullanılması, okuyucuların makaleyi daha kolay taramasına ve ana fikirleri anlamasına yardımcı olur.
Yönergeler: Makalenin okunabilirliğini artırmak için yönergelerin kullanılması önemlidir. Bu, okuyucuların nereye bakacaklarını ve ne bekleyeceklerini bilerek makaleyi daha kolay takip etmelerine yardımcı olur.
Dil ve anlatım: Makalede kullanılan dil ve anlatım da okunabilirlik puanını etkiler. Daha basit, anlaşılır bir dil kullanmak, okuyucuların makaleyi daha kolay anlamalarına ve okumalarına yardımcı olur.
Bu faktörlerin hepsi, bir makalenin okunabilirliği üzerinde etkilidir. İyi bir okunabilirlik puanı, kullanıcı deneyimini artırır ve arama motorlarının makaleyi daha yüksek bir sıralamaya yerleştirmesine yardımcı olabilir.
Zaman ayırıp bilgilendirdiğiniz için çok teşekkür ediyorum hocam. Dikkate alacağım.
Benim sitemde yapay zeka içerikleri sıralama almıyor. Tavsiye etmem.
Siteye bende uzun süredir makale girmiyordum hocam. Atıl durumda duruyordu. Hiç değilse bir şey yazayım dedim ama google amcamız demek yapay zekaya set çekiyor.