Alt liglerdeyseniz feedleyenlerin olması normal hocam. Sezon başı herkes ligini yükseltir, geri kalanlar da o liglerde takılı kalan kişiler oluyor.
Mbll eşleşmede vs aşırı derecede saçmalıklar olmaya başladı hocam 2016 yılından beri oynuyorum ara ara bırakıyorum oyunu geri dönüyorum saçma saçma güncelleme vs geliyor ne bileyim önceden adam akıllı eşleşme olurdu şimdi oda olmuyor onu geçtim şu dikkatimi çektim oyuna mesela bugün 10₺ vs de yatırılsa o gün kralsınız bildiğiniz oyunda eşleşmede sorun olmuyor adam akıllı takım denk geliyor felan.. P2w dönüyor oyun iyice
hocam şuan iyi durumda, 4-5 sene önce eşleşmeler çok daha berbattı bu iyileşmiş hali
Valla hocam ben oyunu ciddiye alıp oynayan tayfadanım (bknz; mistik zafer) bu hep böyledir sezon başlarında lig düşen tayfa, lig kasan tayfa ve ve ve o kutsal epik liginden sezon boyunca çıkamayan insanlar ( yanlış anlamayın iş çıkışı vs 3 5 el girenleri dahil etmiyorum sözüm farklı meclise) oyunun kitlesini berbat eden tayfa o tayfa işte.
Örnek; 2 giriyoruz lig kasmak için malum bir epik kardeşimiz ve diğer arkadaşları ormana gidemediği için ormanları çalıyor tank gidip kendi arkadaşı ile oynuyor oyun berbat oluyor sonuç lose 🥲🥲
- Ek olarak lig yükseltme lazım ise boost yapıyorum bilginiz olsun.
Oyundan eklemek isteyen olursa diye ;
Mlbb id ; 68609400
hocam ben bir kaç ay oynarım, silerim bir kaç ay sonra bir daha yüklerim falan. oynadıgımda da günde ortalama 2 oyundur bazen giriyorm 3-4 oyun atıyorum bazen hiç gimiyorum.
efsaneye yükseliyorum hop geri epğe gidiyorum. epik liginden bireysel çıkmak malesef çok zor, çıksanda ger idüşürüyor sezon güncellemesinde.
ben bir de avrupa lokasyonda oynuyorum, takıma ukraynalı, faslı ya da iranlı geldi mi geçmiş olsun. bu ülkeden bir takım arkadaşıyla daha kazanmışlgım olmadı.
dün oyunda orman aldım, ukraynalı mm kırmızı, faslı mage mavi buffımı buffladı sağolsun oyun boyunca =) bende de hanzo var, bi cacık yapamadım tabi dolayısıyla. şimdi nasıl lig yükseleceğim =)
boost istemiyorum, zaten eğlencesindeyim. ancak oyunun yapısı yükselmek için en az 2-3 kişilik ekip olmayı gerektiriyor. sen sıra dışı da oynasan takım malsa maldır yani. mesela paranoid ve sensey takip ederim, senseyin ekürisi vr işin içok kolaylaştırıyor, paranoid normalde çok daha iyi oyuncu ama mal takıma denk gelirse yapabileceği birşey yok, bireysek takımı kurtarmak çok zor
şunu yapabilirim, argusta iyiyim mesela, kulelere 2 tane vuruo kule kalmıo. 3-4 dk safe oynayıp kasılıp, ışınlanma ile paso koridor ittirerek takım leş de olsa bir fırsat bulup oyunu bitiriyorum. bu tatkikle 10 maçın 8 ini tek başıma alıyorum rakipte oyunu iyi takip eden adamlar yoksa. epikte zaten genelde herkes kill peşinde mvp peşinde. ama bu dediğim gibi oynayınca da keyfi kalmıyor =) tank oynamak istiyorum meela keyif alıyorum franco hookda iyiyimdir (dota butcherdan kalma) ama takıma güvenemiyorum ki tank alayım falan filan
Mobile legends aslında çok güzel oyun vakit geçirmek için. Ama eğer lig kasma telaşınız varsa tam kanserlik. O yüzden ben kulüp oynuyorum.
Çünkü sıralı girdiğimde tansiyonum falan yükseliyor sinirden.
enerjim olmadıgı zamanlarda kulüp oynuyorum ben de, normalde lig yükseltmek istiyorum ama her zaman ona enerjim kalmıyor zaten gece mesaisinden sonra yatmadan atıyorum bir kaç oyun