inselta adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selamlar hocam,
Öncelikle şunu belirteyim yukarıdaki hesapların hepsi fazlasıyla yanlış.
Aşağıdaki yeri tam 1 sene önce yaptırdık.Anahtar teslim fiyatı arsa hariç 5.5 Milyon TL oldu.
Arazinizde su ve elektrik hattı varsa en minimal düzeylerde 2 Milyon TL’den aşağıya bitiremezsiniz.
50 bin tlye hocam ısıtmalı havuz demiş ancak 50 bine jakuziyi zor alırsınız kaliteli birşey olsun derseniz onuda alamazsınız.

Hocam tamamen ne kadar kaliteli bir şey beklediğiniz ile alakalı. Arkadaş ev yapmayı düşünüyorsa elektriği suyu hazırdır diye düşündüm. Her şeye en minimal derecede fiyat verdim. Havuza fiyat verirken kafamdaki havuz fikri zaten evin önüne terasa yapılan kare jakuziydi Ben olabildiğinde öldürdüm fiyatları evet ama 2 milyon tl minimumun çok yüksek bir fiyat olduğunu düşünüyorum. 1 milyon tl ev maliyeti 250bin tl havuz maliyeti olsa bile diğer 750bin nereye gidecek mesela. Arkadaş kendi oturmayacak kiralayacak ve kısıtlı bir bütçesi var. Gidip en kaliteli malzemeleri kullanmayacaktır diye düşünüyorum. Siz kendiniz için yaptırdığınız için her şeyin en iyisini kullanmışsınız gerçekten güzel olmuş