Müslüman olduğunu belli etmeye çalışan, islamı savunduğunu zanneden sizin gibiler neden sürekli saldırgan ve aşağılayıcı konuşuyor?
Yani bakıyorum yazdıklarınıza dinle imanla zerre alakanız yok ama bilim biliyorum filan demişsiniz.
Siz arap gibi yaşarsanız, arap örf ve adetlerine göre hayatınızı idame ettirirseniz Allah'ın sevimli kulu olacağınıza inanmıyor musunuz? Neyin bilimi iliminden bahsediyorsunuz ki?
Evrimi inkar etmek mi bilim bilmek?
Yazık yazık.
Merhaba, öncelikle daha fazla kitap okumanızı tavsiye edebilirim, çünkü okuduğunuzu anlamakta güçlük çekiyorsunuz, hangi kısmında, nerede nasıl saldırgan ve aşağılayıcı konuşmuşum, kişinin bana söylediklerine lütfen bakmanızı tavsiye ediyorum.
Dinle imanla zerre alakam olup olmadığını, siz kimsiniz de sorgulayabiliyorsunuz? Ben sizin sorguladım mı? Ya da benim tanrım siz misiniz? Ve dinle imanla zerre alakanız yok ama bilim biliyorum demişsin demişsiniz, ikisi çok farklı şey değil mi yahu
Arap gibi yaşamak, dini yaşamak değildir, ve ben bunu zaten söylemedim, müslümanlıktan bahsettim, ırk dil din hiç bi şekilde bahsetmedim, siz ne okudunuz?? Din güzel ahlakı tamamlamak için getirilmiştir, benim inancıma göre bu düşüncelere sahip olup uygulamak demek bu şekilde yaşam demek, hoş ve güzel bir şey, siz neye inanıyorsanız serbestsiniz. Arapların yaşamıyla vs hiç ilgilenmiyorum, zaten pek sevdiğim de söylenemez.
Evrimi inkar edip etmemek konusunda yeteri kadar bilgim olduğunu düşünmüyorum bu konuda herhangi bir şey söylemedim, sadece olayın salt evrim ile alakalı olmadığını söyledim ki bu benim hür düşüncemdir.
Yazık olabilir size göre, saygı duyuyorum, siz beni veya tüm müslümanları kötü olarak bilebilirsiniz, buna da saygı duyuyorum, lakin kişiselleştireceksiniz, emin olun susmam