Merhaba,
Php öğren. Birazcık öğrenim süreci ve pratikten sonra tembelliğin keyfini sen de çıkarabilirsin.
Selamlar hocam. İlk fırsatta bu dediğiniz konu aklımda.
Bazı insanlar yoruyor, hem fikri var hem parası var ama aklı yok.
+ Fikri var ancak ne parası ne de samimiyeti var
Wordpress için sorun yaşamıyorum diğerlerinden kaçıyorum
Ben de ilk başta farklı altyapılardan özellikle de hizmet verirken kaçınıyordum hocam. Ancak pastadaki bu payı atlamak doğru değil bence. Sizleri korkunuzun üzerine gitmeye davet ediyorum
Görseller.. ya hu belki 200 kelimelik yazılar paylaşacağım her birine görsel ekliyorum. Diğer arkadaşlar gibi ayrıntılı yapmıyorum ama canvadan yazı başlığını resim olarak yap - indir - dosyayı url ile aynı yap - yükle - resme başlık ve alt metin ekle.. sırf bununla uğraşmamak için yazı yazasım gelmiyor. Görsellerden hit gelmesi umrumda değil, site içinde resmi olmayan yazılar güzel gözükmediği için uğraşıyorum. E yapmışken bari seo içinde mecbur ayar çekiyorsun.
Aynı sorunu yaşıyormuşuz hocam. Bu konuda bir bot yazmak şart oldu
1. Resimleri indiriyorum.
2. Canvaya atıyorum.
3. Yazı ekliyorum.
4. Tekrar indiriyorum.
5. Resimleri webp dönüştürüyorum.
6. Tekrar indiriyorum.
7. Sonra içeriğe yüklüyorum.
8. Başlıklarını ekliyorum.
Bu işlemlerden yüzünden siteye içerik ekleyesim gelmiyor 😀
Neden eklenti/modül kullanmıyorsunuz hocam WebP için. Diğer konularda aynı durumdayız. Az önce bıraktım içerik girme işini yordu.
Tanıtım yazısı için kaliteli site seçme süreci. Maalesef tanıtım yazısı kategorisinde tanıtım yazısı satan arkadaşların önemli kısmı dürüst değil, trafik konusunda yalan bilgi paylaşıyorlar, sitelerinin da/pası (zaten önemsiz indikatör ama birçok insan ciddiye alıyor) çöp linklerle yükseltiyorlar, sitelerinin footerlarına bаhis sitelerinin linklerini ekliyorlar, vs vs vs
Tanıtım yazısı alım-satım platformlarında da listelenen sitelerin %90ından fazlası çöp, trafiği olmayan siteler.
Tek tek sitelerin sahipleri ile iletişime geçtiğinizde de hayatta kalmaya çalışan, düşük bütçeye sahip bir genç numarası yapmazsanız size abartılı teklifler sunmaya çalışırlar.
Yine geçen bir müşterimle bu konuda konuştuk. Çöp oğlu çöp siteler yüzünden dış SEO işini sadece sosyal medyadan yapmaya başladım. Bu konuda birilerinin elini taşın altına koyması gerekiyor hocam. Ancak böyle bir ağ oluşturmak için de yüksek miktarda para gerekecektir. Ancak bu alanda kaliteli hizmeti ilk sunan kişi çok büyük bir para kaldıracaktır. Ortaklık tekliflerine açığım R10 ahalisinin dikkatine
Son olarak tavsiye konunuz harika hocam. Kaleminize sağlık. Buradan teşekkür edeyim.